2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم بهش🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 81 پست
ببین راستش دلم واسش تنگه همین الانم🥲 دوسش دارم هنوز ولی میدونم باهم بودنمون سمه روح و  روانمو ...

اینجوریم نگو اگر سری اول رفته بودی تجربیات الانتو نداشتی ب درکی ک الان داری نمی رسیدی اونوقت همش چشت دنبالش بود بدتر بود

آخی پ لابد واقعا مشکلی داره نمیدونم به نظرم یه پیام بده در حد احوال پرسی و بگو ک ببخش اگر تند رفتم ه ...

۵ماه بود باهم بودیم میدونی ببشتر از چی الان پشیمونم ما دخترا اینجوریم درمورد رابطمون با دوستامون مشورت میگیریم منم رفیقم هی میگفت وای این اونجوری این فلانه ولی الان میبینم که دوست پسر خودش حرکتای بدتری میزنه معذرت خواهی نمیکنه و اونم هیج وقت دعوا نمیکنه در عمل من همیشه سر هیچو پوچ مشورتای سمی دعوا میکردم🤦🏻‍♀️یبار بدبخت شب کار بود بهش زنگ زدم حرفمون شد گفت میخواستم برم کار کنم کاش بهت زنگ نمیردم دیگ دستم نمیره کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ماه بود باهم بودیم میدونی ببشتر از چی الان پشیمونم ما دخترا اینجوریم درمورد رابطمون با دوستامون مشو ...

ببین دقیقا منم با رفیقم مشورت زیاد میکنم همشم میگه امروز بهت پیام نداده؟ تو چطوری طاقت میاری من اگر بودم میگفتم گمشو همونجا ک بودی 

تو خیلی صبرت بالاس نمیدونم احمقی فلانی این لیاقت تو زو نداره ولی خودش هیچیی از رابطش نمیگف حتی نگف واسه تولدش چیکار کرده ولی زیر زبون منو کشید

ولی ببین نمیشه واسه هر کس یه نسخه پیچید عشق من 25 سالشه طرف اون 19 سالس 

دغدغه های این دوتا ادم قطعا متفاوته یکی درگیر کار و پولو برنامه ریزی برا ازدواجه

حوصلش فشار کاریش حتی روابط خانوادگیشون باهم فرق داره 

اون یکی فعلا تازه وارد دانشگاه شده 

درسته این دوتا ادم رو باهم مقایسه کنیم؟ و بگیم این بده اون خوب

به نظر من مشورت کردن ما دخترا غلطه

من فک میکردم هیچوقت جدا نمیشیم چون همش برمیگشتیم  یهو فازش عوض شد افسردگی گرف بی حوصله بود کلا ...

راست میگی ولی عب نداره عوضش دیگه حسرت نمیخوری جدی میگم تو عشقتو ثابت کردی پاش موندی عشق چیز قشنگیه درسته اون ادم لیاقتشو نداشته اما عشق ارزششو داره ک ادم واسش تلاش کنه

عب ندارع خداروشکز تموم شد شنیدم اگر واقعا عشق باشه 6 ماه زمان میبره فراموشش کنی

🥲🥲 اونم فراموشم میکنه یعنی؟ نمیخامممم

ببین با چیزایی ک ازش گفتی این ادم زیاد از حد تو اشتباهاتش فرو رفته 

سیگارو مشروب و فلان کم چیزی نیس واقعا پدر ادمو در میاره عقل ادمم از کار میندازه 

اگر متوجه اشتباهاتش بشه محاله فراموشت کنه

ببین دقیقا منم با رفیقم مشورت زیاد میکنم همشم میگه امروز بهت پیام نداده؟ تو چطوری طاقت میاری من اگر ...

دقیقا منم دیگ مشورت نمیکنم و اگه برگردم دیگ چیزی از رابطم تعریف نمیکنم

ببین با چیزایی ک ازش گفتی این ادم زیاد از حد تو اشتباهاتش فرو رفته  سیگارو مشروب و فلان کم چیز ...

اینو پاک کردم 🥲 ددوس ندارم فراموشم کنه:)

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
 اینو پاک کردم 🥲 ددوس ندارم فراموشم کنه:)

حالا یچیزی پارتنر من یه مرضی داره هر عکسی از خودم میزارم میبره ارایشش میکنه این بده؟ نمیدونم احساس میکنم داره تغییرم میده😐

من خودم کم ارایش میکنم ولی کلا هرعکسی واسش میفرستم یا ادیت میکنه فی.. لتر میندازه منظورم فی.. لتر رنگ و ایناس یا اینکه میره ارایشم میکنه 

الانم عکس پروفمو برداشته ارایش کرده میگع اینو بزار

حالا یچیزی پارتنر من یه مرضی داره هر عکسی از خودم میزارم میبره ارایشش میکنه این بده؟ نمیدونم احساس م ...

😐😐💔 عجیبه کارش 

بگو دوست ندارم رو عکسام فی ...لتر بندازی همینجوری خوشگلم ببین واکنشش چیه

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
 خیلی دلم واسش میسوزع بخدا ولی کاری از دستم بر نمیاد:) همش میگف دارم ب زندگیت گند میزنم برو مجب ...

زندگیتو نجات دادی و خلاص شدی میدونم سخته ولی دیگه بهش فکر نکن با دریغ کردن خودت ازش کمک بیشتری میکنی بلکه ب خوذش بیاد و برا از دست ندادنت ی تکونی بده ب خودش