چند روز پیش با دوست پسرم دعوام شد دعوای اینبار با همیشه فرق داشت خیلی بد باهم حرف زدیم من دو سه روز پیش تو خیابون دیدمش بهش پیام دادم اما اون بازم بد حرف زد روی خوش نشونم نداد واقعیتش خیلی دلم تنگ شده براش خودمم کات کردم شما بودین بهش پیام میدادین که اشتی کنید
اینم بگم دعوامون بخاطر این بود که اون چند وقت بود باهام بد حرف میزد دلیلش میپرسیدم میگفت حالم خوب نیس گرفتارم از این حرفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خواهر چقدر این پسرا رو مخن بخدا از تع دل ارزومه بی حس بی حس شم من اینقدر ب عشق و عا ...
اتفاقا منم چند وقت پیش داشتم به دوست پسرم میگفتم که من میخواستم دو سه هفته باهات دوست بشم چون اولین ادم بود دلم میخواست تجربه کنم یحوارایی کرمم گرفته بود فکر نمیکرد انقد جدی بشه همچی🤦🏻♀️😂حالا امیدوارم تهش برات قشنگ بشه