2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم بهش🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 81 پست
اخلاقاش شبیه نامزد منه حقیقتش من به نامزدم اطمینان دارم میدونم کسی وسط نیس و وقتایی ک عصبیه حتما گرف ...

منم بعد ۴ماه اولین بار بود اینجوری دیدمش منم هرچقد بهم بگن پیام نده فکر کنم دلم تاقت نیاره چون خودمم دعوارو شروع کردم😑

هم دلم میخواد پیام بدم هم دلم میخواد خودش پیام بده🤦🏻‍♀️😅

اخه خیلی بستگی داره ب اینکه کی مقصره اگر اون مقصر نباشه غرورشو خورد نمیکنه نامزد من اصلا سر چیزی ک فک نکنه مقصره معذرت خواهی نمیکنه میگه ناراحتی ک ناراحتی😐

البته بازم بستگی ب اخلاق داره 

اره خلاصه مقصر نباشه نمیاد منتظر توعه 

اگرم مقصره و نیاد در اون صورت میشه گف پای کسی وسطه یا هرچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگ بخواد خودش میاد پیام نده بهش چون بعدا از خودت خیلی عصبی میشی :) ی کم بگذره نبودش عادی ...

خب اگه پیام بدم حرکتی بزنه دیگ از چشمم میوفته دیگ دنبالش نیستم ولی در کل تو دوراهیم 🤦🏻‍♀️😅

منم بعد ۴ماه اولین بار بود اینجوری دیدمش منم هرچقد بهم بگن پیام نده فکر کنم دلم تاقت نیاره چون خودمم ...

ببین بی صاحاب دلو کاریش نمیشه کرد ادم هرچی میکشه از دلشه 

نهایت تا تهش میری پشیمون میشی از کارت قرار نیس بمیری ک عوضش خیالت دیگه راحته 

نمیدونم شاید غلط باشه این حرف ولی من عقیدم اینه 

ولی حواستم ب خودت باشه اگر بهش پیام دادی خیلی کوچیک نکن خودتو 

زیاد براش ننویس در حد یه احوال پرسی ک بفهمی مایل ب صحبت هست یا نه همین

و اینم بگم بخاطر حرفای من نری یوقت پیام بدی شاید واقعا اون مقصره قبلش واقعااا فکر کن

اخه خیلی بستگی داره ب اینکه کی مقصره اگر اون مقصر نباشه غرورشو خورد نمیکنه نامزد من اصلا سر چیزی ک ف ...

فکر نمیکنم پای کسی وسط باشه چون خیلی کم انلاین میشه قشمگ مشخصه در حد چک کردن انلاین میشع اگ کسی بود ببشتر انلاین بود 

خب اگه پیام بدم حرکتی بزنه دیگ از چشمم میوفته دیگ دنبالش نیستم ولی در کل تو دوراهیم 🤦🏻‍♀️😅

چون اگر اون مقصر باشه و تو پاپیش بزاری هرگز اصلاح نمیشه دیگه بلکه عادتشم میشع

ببین این راهیی ک تو داری میری من ب آخرش رسیدم😂💔 همش میگفتم از چشمم بیوفته فلان اخرش ک کات شد و من پشیمون همون اول تموم نکردم برم همش موندم ک ی چیزایی درست شه از چشمم بیوفته فلان شه برو فقط و فراموشش کن اگ بخوادت میاد اگرم ن ک بهتر تو کسیو از دست میدی ک دوست نداره

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
ببین بی صاحاب دلو کاریش نمیشه کرد ادم هرچی میکشه از دلشه  نهایت تا تهش میری پشیمون میشی از کار ...

نه خودمم داشتم فکر میکردم یکم منتظر بمونم اگ پیام نداد و خودم بهش پیام دادم برنگشت تهش اینه که دیگ چشمم دنبالش نیست الان همش یا منتظرم اون پیام بده یا خودم بهش پیام بدم

چون اگر اون مقصر باشه و تو پاپیش بزاری هرگز اصلاح نمیشه دیگه بلکه عادتشم میشع

دعوا زیاد کردیم ادم نیست که اون دعوا کنه همیشه خودم شروع میکردم🤦🏻‍♀️😂چون اخلاق خودمم یکمم یکم تنده همیشه اون پا پیش میزاشت با اینک کاری نکرده بود معذرت خواهی میکرد بدبخت😹

ببین این راهیی ک تو داری میری من ب آخرش رسیدم😂💔 همش میگفتم از چشمم بیوفته فلان اخرش ک کات شد و من ...

خب اینو الان که از چشمت اوفتاده داری میگی🤦🏻‍♀️😂ولی حرفت حقه😹😹

خب اینو الان که از چشمت اوفتاده داری میگی🤦🏻‍♀️😂ولی حرفت حقه😹😹

ببین راستش دلم واسش تنگه همین الانم🥲 دوسش دارم هنوز ولی میدونم باهم بودنمون سمه روح و  روانمو از دست میدم:))) 

و دارم جلو خودمو میگیرم ک هیچوقت برنگردم ما خیلی برگشت داشتیم صدبار شاید کات میکردیم برمیگشتیم:) ولی همش میگم کاش سری اول میرفتم 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
دعوا زیاد کردیم ادم نیست که اون دعوا کنه همیشه خودم شروع میکردم🤦🏻‍♀️😂چون اخلاق خودمم یکمم یکم تند ...

آخی پ لابد واقعا مشکلی داره نمیدونم به نظرم یه پیام بده در حد احوال پرسی و بگو ک ببخش اگر تند رفتم همین 

نمیدونم باز باید ببینی رابطتون چقدر مهمه برات 

چند وقته باهمین؟ 

ببین این راهیی ک تو داری میری من ب آخرش رسیدم😂💔 همش میگفتم از چشمم بیوفته فلان اخرش ک کات شد و من ...

میزان زیادی حق 

فقط یه سوال از چشمت نیوفتاد؟ چون منم همش همینو میگم😂

میزان زیادی حق  فقط یه سوال از چشمت نیوفتاد؟ چون منم همش همینو میگم😂

دوسش دارم هنوز😂💔 ولی مایل نیستم هیچوقت همکلام شیم ببین ی چیز میگم ی چیز میشنوی دوتا دنیای متفاوت بودیم من شرق اون غرب سیاه سفید 

اخرین بارم ی جور حرف زد حسم کلا کمتر شد بهش ولی من هیچی نگفتم مطمئنم اون بیشتر پشیمون میشه ولی خب دیگ نمیشه باهم باشیم🥲