2777
2789

مخصوصا دخترا  خب چرا اومدی حقوق؟ فقط کسی میتونه تو این رشته موفق بشه که عاشقش باشه  می تونستن روانشناسی یا مشاوره  و.... رو بعد فرهنگیان بزنن  طرف فرهنگیان قبول نشده اومده حقوق میگه بعد فک میکنه  معلمی .... خاصیه 😂 با چس تومن حقوق کارمندی  حالا خوبه مامان بابای من معلمن اولین کسی که جلوی من وایساد گفت نباید بری معلمی  بابام بود😐  لطفا اگ علاقه ندارید نیاید همچین رشته سختی که بعد آمار بیکار  ها رو بالا ببرید😐🤲🏻 از وقتی که محرومیت رو برای کنکور  برداشتن اینجوری شده  طرف همه رشته ها رو میزنه بعد علاقه نداره میگ فوقش انصراف میدم جای یه عالمه آدمی ک علاقه دارن رو میگیره

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من رتبه اش دویست انسانی شد رفته حقوق عاسق رشتشه حقوق اصن قابل مقایسه نیست با فرهنگیان فرهنگی ...

حقوق بنظرم سخته نه؟

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
دوست من رتبه اش دویست انسانی شد رفته حقوق عاسق رشتشه حقوق اصن قابل مقایسه نیست با فرهنگیان فرهنگی ...

دقیقا رشته ساده ای هست با یه حقوق کم ثابت همه دوست دارن تو حقوق از ترم اول درسا سنگینن باید حسابی بخونی

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

دقیقا رشته ساده ای هست با یه حقوق کم ثابت همه دوست دارن تو حقوق از ترم اول درسا سنگینن باید حسابی بخ ...

اره دیگ سختی کشیدن براشون تعریف نشده اس

وگرنه فرهنگیان کلا پیشرفتی نداره

واقعا هم حقوق رشته ی بیخودی هست

تو راست میگی 😂 من هم اطرافیانم وکیل دارم هم معلم  قابل مقایسه نیستن حالا یکی مثل تو میخواد خودشو گول بزنه حرفی نمی مونه  بابام بعد ۳۰ سال گفت هر کی میخواد عمرش رو تباه کنه بیاد آموزش و پرورش 

الان نفهمیدم تو فرهنگیان رو دوس داری یا ن

اصلااا بدم میاد بشدت

لطفا لایکم کنید بعدا بیام بخونم برام خیلی مهمه.

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .