2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا دهنت سرویس میشه 

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

سلام دختر منم تو همین سنه دقیقا و خدا خواسته باردار شدم و دی ماه زایمانه، همه میگن خیلی خوبه بهترین اختلاف سنی و بچه دومم دختره 

امیدوارم همینطور باشه و بچه هام بتونن باهم همبازی بشن

بستگی به اعصاب و پولت داره 

همه که مثل هم نیستن یکی میبینی صبوره یکی نه حوصله خودشا نداره

ببین از نظر اقتصادی ، روانی و جسمی چقدر توانایی داری

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

نیار اصلااا

دیگه آرومتر از من پیدا نمیکردی تا قبل از اومدن بچه

الان دو تا دارم به معنای واقعی کلمه روانیییییی شدم

مدام جیغ میزنم و پاچه میگیرم

از نظر مالی هم با ۳۰ ۴۰ تومن تو ماه کم میاریم

مجبورا فرستادمش مدرسه دولتی

حداقل اگه یکی بود هم اعصابم اینجوری نمیشد هم به اولی بهتر می‌رسیدم

تمام موهام داره سفید میشه

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

بچه آوردن فقط بستگی به سن بچه اول نداره به خیلی چیزها داره وضع مالی خوب خونه و ماشین مناسب داشتن   آرامش خونه و روابط خوب بین زن و شوهر و ...

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
نیار اصلااا دیگه آرومتر از من پیدا نمیکردی تا قبل از اومدن بچه الان دو تا دارم به معنای واقعی کلمه ...

اخی عزیزم دست تنهایی یعنی مادر  خواهر  مادرشوهرننزدیکت نیستن؟؟؟

من صبورم ولی بچه عصاب قوی میخواد گاهی وقتا کم میاره ادم😅

نه دیگه چون یه بچه کوچیک دیگه داری باید خیلی بیشتر از اینا صبور باشی 

اینم در نظر بگیر با اومدن بچه دوم فاصله بین زن و شوهر ناخواسته ممکنه ایجاد بشه مخصوصا اگه بچه ها کوچیک باشن 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
بچه آوردن فقط بستگی به سن بچه اول نداره به خیلی چیزها داره وضع مالی خوب خونه و ماشین مناسب داشتن&nbs ...

خداروشکر وضع مالیمون خوبه از لحاظ ها مشکلی نیس خودمم مادر کمکم هستن با مادرشوهرم ت یه ساختمونیم اونام خیلی کمک میکنن و بچه دوس دارن