2777
2789
عنوان

از زندگی دنیا باید دست بکشم

175 بازدید | 14 پست

از اول عمر تنها بودم نه درست و حسابی مسافرتی رفتم نه خانواده ی درستی داشتم نه خواهر و برادری فقط درس خوندم الانم که درسم تموم شده باید برم تک و تنها تو یه روستا کار کنم

نه خواستگاری دارم نه پیشنهادی داشتم تا این سن

امیدیم به ازدواج ندارم

یکیو دوس داشتم که بعد سه سال که هیچ خبری ازش ندارم هنوز فکرش عذابم میده

باید کلا از دنیا و ازدواج و لذت های این دنیا دست بکشم و منتظر مرگم بمونم...

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر تو نیستی مقصر اون ده درصد جامعه ان که همچی برای اوناس

کاش حداقل یه دلخوشی داشتم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

هنو سنی نداری

آره ولی عجیب نیست با وجود اینکه تو اجتماع بودم و هشت سال دانشگاه رفتم حتی یه نفرم از من خوشش نیمد؟ اینکه یکیم که معرفی کرده بودن بهم و هنوزم دوسش دارم ترکم کرد؟

اینکه هر خواستگار سنتی ایم میاد میره و دیگه پیداش نمیشه؟

خواهر من متخصص زنان بود۲۹سالگی ازدواج کرد

ولی مطمئنم قبلشم پیشنهاد داشتن 

ولی مطمئنم قبلشم پیشنهاد داشتن

منم هم رشته ای خودتم و خواستکار ندارم 🫠من ۱۹ سالمه و میدونم که کسی نمیاد ..سعی می‌کنم حسامو سرکوب کنم.

عشق برای من نیست ..

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

بیخیال. منم ۴۳ سالم هست. بیشتر عمرم درس خوندم آخرشم تنها کاری ک پیدا کردم حق التدریس دانشگاه بود ساعت های محدود. بعد چند سال هم ب سختی مریض شدم دیگه سر همون کار هم نتونستم برم. دنیای مسخره ای هست