2777
2789
خب ببین الان ب خاطر بازپرداخت وام دو دل هستی؟ میتونی شرط بزاری بعد از اینکه کل وام رو خودت بازپرداخ ...

میدونی چی منو ناراحت کرده؟اینکه چرا داره باهام معامله میکنه؟چرا تا نصف خونه رو بنامم میکنه میگه از مهریه ت کم کن؟مگه من تا حالا حرفی از مهریه زدم؟مگه نامردی ازم دیده؟چرا اعتماد نداره؟اصلا مگه من گفتم سه دونگ بزن بنامم؟خودش خواست.نگو برنامه داشته لابد ریگی به کفشش هست.

بعضیا منطقی ان هیچوقت کاری انجام نمیدن ک ب ضررشون باشه مث شوهر اسی حالا اسی اگه طرفشو بشناسه خونه رو ...

حق با شماست گلم مال دنیا ارزش نداره.اما من که مهریه مطالبه نکردم .چرا بجای سه دونگ میخواد از مهریه م کم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱۴ تاست.

همکار شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام خونومش در عوضش یه مقدار از مهریه رو بخشید خانومش

وقتی شما اعتماد نداری یه مقدار از مهریه تو ببخشی باید به اونم حق بدی بترسه سه دنگ خونه رو بزنه 

ما برتر نیستیم ما برابریم وقتی ما ترس داریم مردها هم حق دارن بترسن

چرا باید انقدر بهم بی اعتماد باشه؟من خیلی تو زندگی باهاش صادق بودم.خیلی نخوردم و نپوشیدم تا بتونه خو ...

خب عزیزم این ربطی ب بی اعتمادی نداره این خونه هم ب هرحال چ خواسته چ ناخواسته داره ب اسم شما میشه خب شما شاید ب فکر گرفتن مهریه نیستی ولی وقتی ثبت شده ملزم ب پرداختشه و وظیفه اشه ک بده من اگه جای شما بودم خونه خیلی خیلی پسندترمه تا سکه ،خب شما انتظار داشتی ک حرف سکه رو پیش نکشه ولی خودت هم جای اون بزار تا حدودی طبیعیه بخواد جایگزین کنه  ب هر حال زندگی هست و هزار اتفاق غیرقابل پیشبینی، احتمال میده ک یکروزی بخوای مهریه تو بگیری    

همکار شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام خونومش در عوضش یه مقدار از مهریه رو بخشید خانومش وقتی شما اعتم ...

حرفتون منطقیه.اما میترسم .راضی نیستم.شوهرم از اون زرنگاست.چکار با مهریه ی من داره؟خب خونه با این شرایط نمیخرید

خب عزیزم این ربطی ب بی اعتمادی نداره این خونه هم ب هرحال چ خواسته چ ناخواسته داره ب اسم شما میشه خب ...

بله درسته.میدونی.من فکر میکردم خیلی بهم اعتماد داره خیلی قبولم داره.تا اینو گفت اصلا جا خوردم.وقتی مخالفت کردم عصبانی شد.

حرفتون منطقیه.اما میترسم .راضی نیستم.شوهرم از اون زرنگاست.چکار با مهریه ی من داره؟خب خونه با این شرا ...

میدونین تو دوره ای زندگی میکنیم که آدم انقدر چیزا میشنوه که میترسه دست خودش نیست همینجور که شما الان میترسی اونم میترسه 

تازه اون باید بیشتر بترسه اگه شما نصف مهریه تون و ببخشین

هم سه دنگ خونه دارین هم مهریه حالاکمتر ولی با این وضعیت سکه بیست تاهم کافی برای ترسوندن مرد 

خب طرفتو نشناسی و بهش اعتماد نداشته باشی اره میترسن ک واقعا اونجور ازدواج ب درد نمیخوره

تو ازدواج قرار نیست همه اخلاقای طرفو بشناسی خیلی چیزا و اتفاقا هم ممکنه در گذر زمان پیش بیاد الان خیلیا هستن ی چندسال دوست هم بودن رفتن زیر یک سقف بعدش دیدن با هم کنار نمیان یا خیلی چیزای دیگه ،

دوستان حرفاتون خیلی منو عوض کرد به قول شما همسرمم حق داره.من فقط انتظار چنین پیشنهادی رو از سمت اون نداشتم.پیش خودش میگه خب سه دونگ خونه م که بنامش هست.مهریه شم اگر بخواد من بدبختم.فقط من نگرانیم از یه چیزه.برفرض من سه دونگ خونه ی جدید رو بردارم جای مهریه م ،بعدا که دوباره بخواییم خونه رو بفروشیم و یه خونه ی جدید بخریم تکلیف مهر من چی میشه؟

حرفتون منطقیه.اما میترسم .راضی نیستم.شوهرم از اون زرنگاست.چکار با مهریه ی من داره؟خب خونه با این شرا ...

خب الان خونه ک ب نفع شما شده باور کن خیلیا هستن سکه میکنن خونه و زمین ب نام نمیزنن بعدش هم خواهر من هست ماهی ی تومن داره میگیره ب ازای سکه اونم امسال،۲ تومن کردن اعتراض زدن شده ی تومن دوباره 

ببین خونه خیلی ب نفعته مگر اینکه خونه اش ب درد نخوره اونم قیمت کن ب اندازه خونه سکه رو کم کن  

خب ببین الان ب خاطر بازپرداخت وام دو دل هستی؟ میتونی شرط بزاری بعد از اینکه کل وام رو خودت بازپرداخ ...

چه پیشنهاد خوبی بود .ممنون.حتما بهش پیشنهاد میدم.میگم وقتی اقساط خونه تموم شد من نصف مهریه م رو میبخشم به ازاء این سه دونگ

خب الان خونه ک ب نفع شما شده باور کن خیلیا هستن سکه میکنن خونه و زمین ب نام نمیزنن بعدش هم خواهر من ...

نه خونه ش که خوبه.قدیمیه اما ارزش این سه دونگ با نصف مهریه م برابری میکنه 

دوستان حرفاتون خیلی منو عوض کرد به قول شما همسرمم حق داره.من فقط انتظار چنین پیشنهادی رو از سمت اون ...

خب بدون اجازه شما ک نمیتونه بفروشه اگه هم خواستین بفروشین میتونین توافق کنین خونه جدید رو اول نصفش ب اسمت کنه بعدش بفروشین یا اگه اول بخواین بفروشین ی چک بده ب ازای ارزش خونه تا خونه جدید ب اسمتون بشه