2777
2789
خوب ارزش مهریه تون از این سه دونگ بیشتره؟ اندازه این سه دونگ از،مهریه رو ببخشید

ارزش تصف خونه ،دقیقا با نصف مهریه م برابره.اما خب مشکلم اینه که وام به نام من رد میشه،ببین اون سه دونگ هم سندش و هم وامش به نام من میشه،ضامنم مادرمه.خب اگر خدایی نکرده مشکلی پیش اومد چی؟شاید یه چیزی شد اصلا خودم نخواستم این زندگی رو ادامه بدم..چقدر این مرد رند و موذیه ای خدا.

اگر مجرد تو تاپیکم هست،خواهش میکنم با یه مرد ساده و خنگ ازدواج کنین.تا مردی که اینجور قانون رو بلده و دودوتا چهار تا داره.بازم خداروشکر الان گفت.البته از دهش پرید که چه تصمیمی داره و قراره از مهریه م کم کنه.اگر تو دفترخونه یهو میذاشت میگفت امضا کن چی؟باز الان تونستم با شما مشورت کنم.اگر کسی وکیل تلفنی خوب میشناسه لطفا بهم معرفی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع سند زدن خونه نمیتونه مهریه رو توش دخیل کنه عزیزم.براش باید یه سند دیگه تنظیم کنن و هزینه ای جدا داره.

بعدشم دفتردار،خودش میگه بخون و خودش توضیح میده که با امضای این سند چه اتفاقی می‌افته.

راستی الان هزینه سند زدن خونه چقدره؟

پارسال ما حدود ۹میلیون دادیم😔

گفتن چون از بانک مسکن وام گرفتید انقدر گرون شده،لعنتیا ما اگه وضعمون خوب بود که با وام خونه نمیخریدیم.

بخدا ارزش نداشت،صد میلیون اوراق خریدیم،حدود ۱۰ تومنم کارمزد و هزینه دفترخونه...

موقع سند زدن خونه نمیتونه مهریه رو توش دخیل کنه عزیزم.براش باید یه سند دیگه تنظیم کنن و هزینه ای جدا ...

ممنونم گلم از راهنماییت.هنوز دفتر خونه نرفتیم.نمیدونم چقدر میشه هزینه ش،ولی کلی پول اوراق دادیم با بدبختی جور کردیم