2777
2789

من باهاش کنار میام،قبول میکنم و از نصف مهریه م میگذرم.اما دیگه اون حس قبل رو بهش ندارم.بخاطر مال دنیا نیست.دنبال مهریه و خونه و پولم نبودم از اول.اما اون بهم اعتماد نداره.چطور میتونم ان آدمو مثل قبل دوسش داشته باشم.چقدر بدبختی کشیدم و با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو که بنامت کرد بنویسه در عوص مهریه تو توضیحات وگرنه بعد میتونه خونه رو ازت بگیره بگه هدیمو پس ...

جدیییییی؟چیزی که سند خورده رو میشه پس گرفت؟باور کن رفته پرسیده.ته توی قضیه رو درآورده

ببین عزیز اینکه میگن اگه عاشق باشه هر چی مهریه میگن قبول باید بکنه و اینا رو من قبول ندارم پس در اینصورت خانم مگه عاشق نیست پس مهریه نگیره،نهریه در حد عرف و توان باید باشه و اینکه واقعا تو این موارد باید منطقی باشه آدم،چ بسیار زوج های عاشقی ک بعدش تا ریال آخر مهریه رو گرفتن

شما هم چون تو ذهنت این بوده ک سکه براش مهم نیست برا همین خیلی ناراحت شدی من نمیگم ک بهترین کار رومیکنه چ بسا کسانی هم هستند ک سکه و خونه با هم میدن ولی کار منطقی میکنه کار اشتباهی نیست اگه خیلی وضعیت عالی نداره اصلا ناراحت نشو 

و ی چیز دیکه بگم تو زندگی اگه شوهرت کار میکنه و دستش ب دهنش میرسه اصلا کم خرج نکن ب اندازه بخر بخور و بپوش همیشه مردا قرار نیست قدردانت باشن تو زندکی هر جور پیش بری برات هم پیش میاد همیشه حد وسط باش اگه دیدی زیادی داره و جای دیگه خرج میکنه شما هم برا خودت بیشتر خرج کن 

جدیییییی؟چیزی که سند خورده رو میشه پس گرفت؟باور کن رفته پرسیده.ته توی قضیه رو درآورده

فک نمیکنم بازم برو بپرس خب خیلیا هستن تو زندگی هر چی ب دست میارن نصفشو ب اسم خانمشون میکنن قرار نیست ک دوباره اون اموال برگرده ب اسم خودشون

اگه واقعا شوهرت تا این حد فکر میکنی زرنگ باشه بیست سی تا سکه رو جا بزار بقیه شو بنویسه در ازاش سه دونگ خونه ای ک زندگی میکنی رو ب اسمت زده ولی اگه وامش ب اسم شما رد میشه حتما بعد از اتمام اقساط سکه رو ببخش

واقعیتش با این فرمون بعید میدونم دیگه از دوتا سکه هم بتونن بربیان چه برسه 200 تا

بابا قرار نیست پرداخت کنن ک.مردی ک ب خودش اطمینان داره اصلا نمیترسه چون میدونه هیچوقت کاری نمیکنه ک کار ب اونجاها کشیده بشه.

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
بعضیا منطقی ان هیچوقت کاری انجام نمیدن ک ب ضررشون باشه مث شوهر اسی حالا اسی اگه طرفشو بشناسه خونه رو ...

اره دقیقا.خیلیا حساب کتابی ان.

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
بابا قرار نیست پرداخت کنن ک.مردی ک ب خودش اطمینان داره اصلا نمیترسه چون میدونه هیچوقت کاری نمیکنه ک ...

دلیل طلاق لزوما بد بودن مرد نیست امکانش هست زن بد باشه 

یا اصلا هر دو آدم خوب و موجهی باشن ولی مناسب هم نباشن

تو ازدواج قرار نیست همه اخلاقای طرفو بشناسی خیلی چیزا و اتفاقا هم ممکنه در گذر زمان پیش بیاد الان خی ...

ازدواجای بچه سن هاکه از روعی نادونیه رو منظورم نیست.واقعا هستن کسایی ک چندین ساله با همن و همو میشناسن علاقه دارن و تصمیم ب ازدواج میگیرن ک درستشم همینه.وگرنه ب طرف اعتماد نداری اصلا نباید باهاش ازدواج کنی.

دلیل طلاق لزوما بد بودن مرد نیست امکانش هست زن بد باشه  یا اصلا هر دو آدم خوب و موجهی باشن ولی ...

درسته ممکنه هر کدوم از طرفین مشکل داشته باشن ولی تجربه ثابت کرده مردی ک کامله و از خودش مطمئنه و طرف مقابلشو دوست داره اصلا تو این موضوعات بحث نمیکنه