2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب درخواست بده راه ارتباطی بدم 

درخواست دادم

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
پشتم امسال میخونم اما وقتی میخوام صبح زود بلند شم اراده‌م خیلی ضعیفه😐خیلییی عجیبه انگار طلسم شدم ب ...

من چون خودم رو میشناختم که توی خونه میخوابم و درس نمیخونم هر روز بلا استثنا ۶ صبح بیدار بودم و میرفتم سالن مطالعه 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

نه میدونی چیه روحیه میده ولی من گاهی وقتا سرد میشم زود یا یه وقتایی جوگیر میشم خوب میخونم روز بعدش ...

بعد چون فرزانگان بودم بیشتر دوستام رتبه برتر شدن من سرخورده میشم و حس بدی پیدا میکنم که چرا من کم کاری کردم

منم دوازدهمم واقعا به کمک احتیاج دارم چی باعث شد موفق بشی؟

استمرار ساعت مطالعه بالا اهمیت زیاد ب امتحانات نهایی انگیزه زیاااد هدف داشتن خیلی چیزا

استمرار ساعت مطالعه بالا اهمیت زیاد ب امتحانات نهایی انگیزه زیاااد هدف داشتن خیلی چیزا

بنظرتون بهترین منابع چین

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یعنی مدرسه عادی میرفتی پس چطوری قبول شدی😶

پشت کنکور بودم درس خوندم سختی کشیدم مگه فقط سمپادی ها قبول میشن؟

وقتی رفته بودم برای ثبت نام دانشگاه عده زیادی رو دیدم که از پرونده ای که دستشون بود فهمیدم فرزانگان بودن نمیدونی چقدر خس غرور بهم دست داد😁

من تازع شروع کردم مشکلم اینه وقتی شروع میکنم درس خوندن خوابم میگیره 

چطور میشه موقع حل مسأله ریاضی و فیزیک آدم خوابش بگیره؟؟

هر وقت خوابت گرفت درسو عوض کن مثلا ریاضی بخون من تایم بعد از ناهار برای اینکه خوابم نگیره اکثرا ریاضی میخوندم

منم دهمم گیجم امسالم نهاییم تا حالام تست نزدم میشه کمکم کنی اسی؟

درس مدرست چطوره؟

منابع تست داری یا نه؟