2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 84 پست
من دهمم هیچ هدفی ندارم توی نمونه درس میخونم اما ترازم پایینه۵۱۰۰شده بود ازمون قبلی و برای این ازمون ...

خودت گفتی مشکلت اینه هدف نداری وگرنع موقعیتت عالیه اگه از الان شروع رااحت و بی استرس رشته خوب قبول میشی

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوازدهمم واقعا به کمک احتیاج دارم

چی باعث شد موفق بشی؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چند وقته شروع کردی؟

یک ماه میشه 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

پشتم امسال

میخونم اما وقتی میخوام صبح زود بلند شم اراده‌م خیلی ضعیفه😐خیلییی عجیبه انگار طلسم شدم به رخت خوابم بعد که بیدار میشم دیگه اعصابم داغون میشه چرا زودتر بلند نشدم اینو دو ساله نمیدونم چیکارش کنم😄 شما چیکار میکردین واسه سحرخیزی؟؟؟

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
من دهمم هیچ هدفی ندارم توی نمونه درس میخونم اما ترازم پایینه۵۱۰۰شده بود ازمون قبلی و برای این ازمون ...

حتما بخون زمان خیلی زودتر از اونی که فکر کنی از دستت میره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من پشتم و مشاورم دارم ولی از نظر انگیزه روحیه میخوام🥲

خب کار مشاورت که فقط برنامه ریزی نیست انگیزه هم باید بهت بده

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)