2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 84 پست
من دهمم هیچ هدفی ندارم توی نمونه درس میخونم اما ترازم پایینه۵۱۰۰شده بود ازمون قبلی و برای این ازمون ...

خودت گفتی مشکلت اینه هدف نداری وگرنع موقعیتت عالیه اگه از الان شروع رااحت و بی استرس رشته خوب قبول میشی

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوازدهمم واقعا به کمک احتیاج دارم

چی باعث شد موفق بشی؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چند وقته شروع کردی؟

یک ماه میشه 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

پشتم امسال

میخونم اما وقتی میخوام صبح زود بلند شم اراده‌م خیلی ضعیفه😐خیلییی عجیبه انگار طلسم شدم به رخت خوابم بعد که بیدار میشم دیگه اعصابم داغون میشه چرا زودتر بلند نشدم اینو دو ساله نمیدونم چیکارش کنم😄 شما چیکار میکردین واسه سحرخیزی؟؟؟

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
من دهمم هیچ هدفی ندارم توی نمونه درس میخونم اما ترازم پایینه۵۱۰۰شده بود ازمون قبلی و برای این ازمون ...

حتما بخون زمان خیلی زودتر از اونی که فکر کنی از دستت میره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من پشتم و مشاورم دارم ولی از نظر انگیزه روحیه میخوام🥲

خب کار مشاورت که فقط برنامه ریزی نیست انگیزه هم باید بهت بده

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)