2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین💚

1660 بازدید | 84 پست

من دانشجوی پزشکی ورودی بهمن هستم

دوست دارم به یک با دو نفر که ترجیحا پشت کنکوری هستن و مشاور ندارن کمک کنم با هم صحبت کنیم سوالی مشکلی داشتن بپرسند منابع معرفی کنم اگه خواستن براشون برنامه هفتگی بریزم گزارش بگیرم حتی رفع اشکال درسی اگه فراموش نکرده باشم😅

فقط شرطش اینه که مصمم باشی و پیوسته درس بخونی

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یازدهمم هر کاری میکنم نمیتونم خودم مجبور کنم به درس چ کنم از کجا شروع کنم دلم میخواد بخونم اما حواشی نمیذارن خسته شدم  اصلا اراده ندارم

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

رشتم تجربیه ۵ساله پشت کنکورم(البته تویِ این مدت اصلا نخوندم)ولی قصد دارم امسال بخونم و یه رشته خوب قبول شم؛فرصت ترمیم معدل رو دارم؛به نظرت میشه از الان تا کنکور اردیبهشت به زیر ۵۰۰۰ رسید؟پایمم صفره☹

کاربری دست دو نفره
عزیزم حتما باید پشت کنکوری باشیم تا جواب بدین    اگه اینجوره تا سال دیگه بیام.

چون خودم پشت بودم حس میکنم بهتر میتونم راهنمایی کنم ولی اگه میخواین اطلاعات بیشتری بدم از رتبه امو و غیره درخواست بدین راه ارتباطی بدم روبیکا و تلگرام

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

از الان میشه ب نظرت؟ حالا پزشکی ن ولی ی رتبه خیلی خوب اورد؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

من پشت کنکوری ام

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂