2777
2789
عنوان

حق با همسایمونه یا ما

206 بازدید | 20 پست

قرارربعد عقد خواهرم تو‌حرم 

بیایم خونه بیست  ودو سه نفر فامیل نزدیک یه رقص پایکوبی ساده بکنیم ساعت پنج تا نه و نیم قبل دهم تموم شه و شیرینی بدیم وشربت وشام 

ما اصلا تو خونمون تولد و هیچی نمیگیریم که رعایت همسایه پیر بشه 

ولی خب عقد خواهرمه به همسایه گفتیم 

گفت تالار بگیرین زنگ میزنم پلیس 

کسی تجربه داره ؟ 

همسایه تون مثل بعضی از نی نی سایتی هاست که حتی با بوی غذا طرف هم کار دارن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زیاد سر صدا نباشه،،، ی شبم ایشون بخاطر شما رعایت کنه و چیزی نگه‌

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

۲۳ ۲۲ نفر که تالار نمی‌خواد.

ولی پایکوبی هم نمیشه تو اپارتمان کرد.

با صدای نرمال تلوزیون میشه اهنگ گزاشت. چون خود ۲۳ نفر ادمم سر صدا دارن......

من جای همسایتون بودم می‌گفتم اشکال نداره یه شب مراسم شادیه تحمل می‌کنه ادم.

به نظرم شمام اگه اهنگتون جوری باشه که تو کوچه صداش نره پلیس بیاد می‌خواد چیکار کنه؟

مگر همسایتون در رو باز کنه براشون بیان پشت در واحد

حالا یکبار چیزی نیست تا باشه جشن و شادی همسایه واحد بالایی ما معمولا جشن و پایکبیشون از ۱۰ شروع میشه من خیلی خوشم میاد ولی عزیزم ۱۰همه چی تموم نمیشه تا بخورن و برن ساعت شده ۱۲ یا ۱

اگه خیلی سن بالا هستن کمی حق دارن

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

۲۳ ۲۲ نفر که تالار نمی‌خواد.ولی پایکوبی هم نمیشه تو اپارتمان کرد.با صدای نرمال تلوزیون میشه اهنگ گزا ...

ما خونه قبلیمون همسایه روبه رویی هر پنج شنبه شب تا دو شب مهمونی چیزی نگفتیم 

حالا یکبار چیزی نیست تا باشه جشن و شادی همسایه واحد بالایی ما معمولا جشن و پایکبیشون از ۱۰ شروع میشه ...

آخه ما تولد تو کافه میگیریم 

جشن نامزدی داداشمم تالار گرفتیم 

مهمونم نمیاد خونمون فقط همین یه بارر

حتی گیر میده در واحدتون یواش ببندین 

برق آیفون قطع کرده میکه صدا میده کلید بندازین 

یاد خودمون افتادم

رفته بودیم آپارتمان جدید  بعد یه مدت یکبار مهمون داشتیم رقص اینا هم نبود اصلا مهمونی ساده

قبل ۱۱ رفته بودن

همسایه زنگ زده بود نگهبانی

شوهرم رفت گفت من یکبار حق ندارم در سال مهمون دعوت کنم؟

بعدش هم مدام زنگ میزد شکایت چرا ما از توالت فرنگی استفاده می‌کنیم!!!!