2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

7600 بازدید | 75 پست

سلام دوستان کسی هست که توی دوران عقد بکارتشو از دست داده باشه و طلاق گرفته باشه میشه بگید باچه دادخواستی شروع به گرفتن طلاق کردید چقدر طول کشید

لطفا سرکوفت نزنید که چرا توی عقد رابطه داشتید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عقد طلاق گرفتم توافقی باکره بودم

ولی فک کنم برای همشون باید اول بری دفتر قضایی دادخواست بدی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
چون میگن توی عقد نباید رابطه داشت الان توی دادگاه مهریه براساس بکارت تعیین میشه 

یکم باکره نبودن روند کارو سخت میکنه البته اگ اقا نخاد طلاق بده

مابقی برنده ای 

مهریتم زیادتره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

وقتی عقد میکنید یعنی محرم شدید .

ی سری دوس دارن رابطه داشته باشن 

ی سری نه 

به کسیم مربوط نیست 

عزیزم وقتی بکارتتو از دست دادی میتونی مهریه رو تمام کمال بگیری ،اگر نه دوشیزه باشی نصف مهریه تعلق میگیره ،الان شما تمام مراحل طلاق رو داری دیگه عقد و عروسی فرق نمیکنه چون شرعا و قانون همسر شوهرتی ،فقط میمونی داستان جهیزیه بردن که نداری .

شما اگر مهریتو میخوای بگیری اول از همه باید مهرتو بزاری اجرا ولی دادخواست طلاق رو تو نده چون سخت میشه مراحلت اگر توافقی نمیخوای جدا بشی.

سعی ام کن اول همسرت بره دادخواست طلاق بده بهتره اگر میخوای بدون دردسر جدا بشی

نه دوران صیغه رو میگن ،تو بعد از عقد محضری قانونا و شرعا همسر شوهرتی به کسیم ربط نداره اختیار خودته ،والا الان دیگه یه سریا بدون محرمیت  بکارتشونو از دست میدن تو شوهرت بوده عشقت کشیده به کسیم ربط نداره

من شنیدم وقتی بکارت از بین بره اسمش تو شناسنامه میمونه آیا میشه بانگرفتن مهریه اسمش از شناسنامم حذف ...

نه اسمش میمونه رو شناسنامت این درسته کاملا ،ولی یه قانونی گذاشته بودن قبلنا که زنای مطلقه بدون المثنی گرفتن اسم شوهر سابقشونو پاک کنن