2777
2789
عنوان

میرم کلاس فیزیک بعد دخترا خودشون میکشن برا معلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 39 پست
جلسه اول پسره به من گفت چون سمپادی هستی قبولت میکنم الان دیدم همه اومدن دورش  نمی‌خوام زیاد سر ...

شاید اونا زیاد جلف نیستن اینطور که الان داریم بینیم تو خودتو خیلی دست بالا میگیری و ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مشاور و معلم دانشجو و جوان به خصوص پزشکی دوری کن بعداً میفهمی چرا

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
ما اینجوری برداشت کردیم😂😂 خوشت اومده ازش، نمیخوای دخترا دور و برش بپلکن، غیرتی میشی، بخاطر همین ب ...

شاید 😂

رو خودم بیشتر کار میکنم ازش خوشم نیاد چون کنکورم مهمه و مشاوره هاش خیلی کمک میکنه

شاید 😂 رو خودم بیشتر کار میکنم ازش خوشم نیاد چون کنکورم مهمه و مشاوره هاش خیلی کمک میکنه

اره عزیزم حواست رو پرت کن

چون تو این سن باید تمرکزت رو درست باشه، اگه فکر میکنی تمرکزت به هم میخوره، کلاست رو با این آقا کنسل کن، برو با یه مشاور خوب خانم بردار. 

شوخیییی نکن🤣🤣🤣واقعااا گفت؟ دمش گرم چقدر راحت بود ک اینو گف

اره بخدا اینقدر با بچه ها شوخی میکنه خیلی جنتلمنه😂 ولی اصلا بهش نمیاد زن داشته باشه میگه شما جای خواهرای من هستین سرکلاس حاج خانوم صدامون میکنه اصلا خیلی کلاس باحالیهه

اره بخدا اینقدر با بچه ها شوخی میکنه خیلی جنتلمنه😂 ولی اصلا بهش نمیاد زن داشته باشه میگه شما جای خو ...

کاششششش استاد منمممم میبود میشه بیام سر کلاستون😂😂😂😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤