2777
2789
عنوان

میرم کلاس فیزیک بعد دخترا خودشون میکشن برا معلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 39 پست
خوشت اومده ولی غرورت اجازه نمیده آویزون باشی و حسادت میکنی😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣احسنت

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
شمام بدت نمیاد مثل اینکه زیادم از این خز بازیا ها😂😂، اگ میومد همچین تاپیکی نمیزدی😂

نه آخه من مثل اونا نیستم من بچه درسخونم اینا همه مدرسه غیرانتفاعی و ضعیف یجوریع دیگه نمیرم در واقع اعصابم خورد شد که دخترا اینقدر خودشون کوچیکه میکنن برا دانشجو های پزشکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بعضی دخترا چندشن حالم بهم میخوره از این آدما  تو درست رو بخون سعی کن پیشرفت کنی که تو کنکو ...

آره همین کار رو میکنم سطح درسیم هم مثل اونا نیست خودم خونه تست بیشتر کار کنم بهتره

اسی کدوم شهری ؟؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

جلسه اول پسره به من گفت چون سمپادی هستی قبولت میکنم الان دیدم همه اومدن دورش  نمی‌خوام زیاد سر ...

ما اینجوری برداشت کردیم😂😂

خوشت اومده ازش، نمیخوای دخترا دور و برش بپلکن، غیرتی میشی، بخاطر همین بهشون میگی با خز بازی هاشون رو اعصابمن😂😂