2777
2789

این پسر دانشجو پزشکی هست بعد فیزیک هم درس میده چون مشاورم هست چهارجلسه کلاس رفتم دو تا از دخترا هی الکی سوال میپرسن توی تایم استراحت و میچسبن به پسره خیلی بدم اومد از این خز بازی ها 

دیگه دلم نمی‌خواهد برم کلاس حس میکنم مثل این دخترا میشمم  بعد چون مشاور کنکورمه و منو چون تیزهوشان درس خوندم قبول کرد اعصابمممم خورد شده

چیکار کنم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی رفتار اون دخترها تمرکز نکن که توی ذهنت ثبت بشه

نباید اجازه بدیم اشتباهات دیگران مانع پیشرفت ما بشن

شما عادی رفتار کنید خود اون آقا هم متوجه تفاوت شما و اون مدل دخترها هست

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
شمام بدت نمیاد مثل اینکه زیادم از این خز بازیا ها😂😂، اگ میومد همچین تاپیکی نمیزدی😂

منم همبن حسو کردم😂ولی بنظرم تو کار خودتو بکن همینه میگن معلم مرد برای دانش اموز دختر نذارن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

خوشت اومده ولی غرورت اجازه نمیده آویزون باشی و حسادت میکنی😂😂

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

چقد بعضی دخترا چندشن حالم بهم میخوره از این آدما 

تو درست رو بخون سعی کن پیشرفت کنی که تو کنکور رتبه خوبی بیاری اون دخترای خز رو هم فرض کن اصلا نیستن

منم کلاس زبان میرفتم همه دخترا گیر تیچرای مرد میشدن ولی برام مهم نبود و آخر ترم تاپ کلاس میشدم

همین حرکاتو بچه های ما سر دبیر شیمی انجام میدن چون اونم خیلی کراشه لامصب😑😂 ولی جلسه اول گفت زن دا ...

شوخیییی نکن🤣🤣🤣واقعااا گفت؟ دمش گرم چقدر راحت بود ک اینو گف

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ادم تو سن حالیش نیست رو کی کراش میزنه  رو کفتار نر هم کراش میزنن

آره خیلی می‌تونه کمک کنه به کنکورم و تنها مشاور کنه هرکسی رو قبول نمیکنه امروز دو تا از این دخترا چسبیده بودن بهش که مشاور ما هم بشو