خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم شما بچه دوم تون دختر شد منم توانومالی گفتن دختر همش دوس دارم اشتباه بگن خیلی نذر نیاز چله نذر اسم عباس کردم برای شهدا یاسین می خوندم تا ی سال سوره ماعون روزی ۴۱ بار خوندم دلم خیلی گرفته گریه کردم میگم خدایا چرا ب بقیه دعا نکردن اسم اهل بیت نمی زارن پسر دادی ب من نمیدی گفتم سرباز امام زمان بشه اما نمی دونم چرا ..میدونم حکمت بوده خودش داده آن شالله سالم صالح باشه آروم نمیشم شما چیکارکردی اروم شدین؟
《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚