من تقریبا دوساله ازدواج کردم خانواده همسرم واسمون خونه و ماشین گرفتن البته به نام خودشون و اینم بگه شوهرم تک پسره و اخرین فرزنده ینی جهازو سیسمونیاشونو خیلی سال پیش دادند و از نظر مالی توانایی این کارو داشتند که کردند و کلن یه خونه خالی داشتن اونا فروختن واسمون تو شهر خونه خریدن چون من و خونوادم شهر زندگی میکنیم و هنوز هم یه عامله طلا و سکه دارند میخواستم ببینم الان چون این کار و کردند من دیگ نباید هیچوقت اگه یه حرفی زندند ناراحت شم و باید همیشه منت بزارند و بگن ما بهترینیم؟ اینم بگم که من تاحالا هیچوقتم باهاشون دعوا و بحث و حاضر جوابی نکردم و همیشه تشکرهم کردم
نه اصلا.. هرکاری کردن برای خودشون کردن، و بچشون... منتی سر شما نیست... احترام بذار بسیار ...
اون اوایل خیلی میگفتند که فلانی واسه بچش هیچ کار نکردم همیشه واسمون کسایی ک هیچکار نکردن و مثال زدن و ازاون ورم کسایی ک جهاز زیاد دادن و مثال میزنن ک مثلا بگن مامان باباتو خیلی کار خاصی نکردند ولی کار ما خاص بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون اوایل خیلی میگفتند که فلانی واسه بچش هیچ کار نکردم همیشه واسمون کسایی ک هیچکار نکردن و مثال زدن ...
اشتباه میکردن.. رفتارشون درست نبوده، دل آدم قطعا میشکنه.. ولی شما بزرگی کن به دل نگیر.. اونا هم بزرگی و درست و حسابی بودن شمارو ببینن، کم کم تکرار نمیکنن حرفاشونو..
اگر دیدی تکرار کردن، با همسرت درمیون بذار از ناراحتیت بگو..