2777
2789

نميخوام گوشي پسرم كروم داشته باشه

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

ولي بلد نيستم حذفش كنم

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه ک

یه برنامه محدود کننده براش نصب کن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

حذفش نکن مخفی کن یا قفلش کن

چجوري

قابلیت حذف شدن نداره. فقط میشه از قسمت تنظیمات غیرفعالش کرد 

بعدم گوشی ها فقط یه دونه مرورگر که ندارن. از طریق خود برنامه گوگل و مرورگر مخصوص گوشیش هم میتونه سرچ کنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
حذف نمیشه فقط میتونید قسمت ایمنیشو فعال کنید تا مسایل مثبت هجده رو نمایش نده موقع ایجاد ایمیل هم سن ...

ميشه بگيد چجوري برم تو تنطيمات كلي ، يا تنظيمات خود كروم؟

قابلیت حذف شدن نداره. فقط میشه از قسمت تنظیمات غیرفعالش کرد  بعدم گوشی ها فقط یه دونه مرورگر ک ...

خوب ميشه همه رو بگي ، چجوري غيرفعالشون كنم

من الان ۱۷ سالمه چون ایمیلم ۱۷ زدم موارد زیر ۱۸ نمیاره ایمیل با سن واقعی خودش بزنید

متشكرم ...

الان برم يه حساب جديد براي ايميلش باز كنم؟

چون خودش ايميل زده نميدونم چه سني گذاشته

خوب ميشه همه رو بگي ، چجوري غيرفعالشون كنم

من شیائومی نداشتم که تنظیماتشو بدونم مراحلش دقیقا چطوریه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بزن گوگل مراقبت کودک در گوگل کروم‌آموزشش گذشته

باشه ممنونم