2777
2789
عنوان

موجای آبی

542 بازدید | 49 پست

دخترم سه سالشه بنظرتون ببرمش موجای آبی،تا حالا نرفتم نمیدونم چجوریه،

خودم باید پیشش بمونم یا میتونم برم بازی باز بیام خبر بگیرم ازش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیز باید پیشش وایسی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
من یه ساله دخترام میخوام ببرم  میترسم از عفونت...

عفونت نداره عزیزم کلر زنی دارن اما اینکه اونایی ک میان تا چ حد نظافت رعایت کنن مهمه . وگرن من هر ۴ ماهی میرم با خاهرام و خاهرزاده هام تالان شکرخدا مشکل عفونی نداشتیم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

پسرم دقیقا سه سالش شده بود با باباش رفت

باید حتما یکی کنارش بمونه

با یه نفر دیگه برو که نوبتی پیش بچه بمونید تا خودتون هم بتونید بازی کنید 

اینجور که تعریف میکنن پسرم چند دقیقه هم اونجا گم شده و تو سرسره گیر کرده پس شما هم مواظب باشین

ولی خاطره خیلی خوبی شده براش

پسرم دقیقا سه سالش شده بود با باباش رفت باید حتما یکی کنارش بمونه با یه نفر دیگه برو که نوبتی پیش ...

آره ما خانوادگی میخوایم بریم،همش طفلکی تو خونه است،دوست داشتم ببرمش یکم بازی کنه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺