2777
2789
عنوان

موجای آبی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ساله دخترام میخوام ببرم  میترسم از عفونت...

ما تابستون رفتیم خیلی وحشتناک شلوغ بود بعضیام اصلا به نظافتشون نرسیده بودن خیلی کثیف بود شدیدا خارش گرفته بودم میترسیدم زگیل بگیرم توبه کردم دیگه

یه مکان مخصوص بچههاس ولی دائم باید بهش سر بزنی 

بنظرم نبرش

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

منم دخترم نزدیک ۴  سالش بود بردمش کلی بهش خوش گذشته بود ولی چون تنهایی رفتم خیلی استرس کشیدم 

یه دور خودم میرفتم بازی باز برمیگشتم چکش میکردم تو محوطه کودکان گذاشته بودمش 

اگه چند نفرید که خوبه حتما ببرش

ما تابستون رفتیم خیلی وحشتناک شلوغ بود بعضیام اصلا به نظافتشون نرسیده بودن خیلی کثیف بود شدیدا خارش ...

😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
منم دخترم نزدیک ۴  سالش بود بردمش کلی بهش خوش گذشته بود ولی چون تنهایی رفتم خیلی استرس کشیدم&nb ...

ما شش تا بزرگیم آبجی بزرگمم هست ،دوتا هم بچه اون یکی بچه پنج سالشه اینم سه سالشه

اگه میخوای بهت خوش بگذره نبرش دائم باید حواست بهش باشه سر نخوره گیر نکنه نخوره زمین 

خب میدونی دوست داشتم اینم بیاد طفلکی همش تو خونه است تقریبا سه هفته است به ماشینمون زدن و فعلا بردیم تعمیر گاه، اینم همش میگه دید بابا شکسته،من برم سوار دید بابا بشم برم تو کوچه ها بچرخم 🥺🥺🥺🥺🥺اینجوری میگه دلم کباب میشه

من از عفونت شدیداً میترسم  اره به رعایت افراد هم هست  بازم چند درصد هستن که رعایت نمیکنن

ان شالله مشکلی پیش نمیاد .. میتونین بعد از موجا ک اومدین پرمنگنات بریزین توی تشت یا افتابه دستشویی طهارت بگیرین

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

چهار سال به بالا رو میزارن فک‌کنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست