2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ساله  یه کمی سینه هاش رشد کرده موی زائد هم داره

از دکتر تو سرچ کن 

حتما ببر 

امپولش عوارض داره اما نه انقدر که نخوای بزنی مثلا کمبود کلسیم میاره که باید با قرص جبران بشه 

من برای دخترم تحقیق کردم حتی چند نفر بچگی زده بودند و الان ازدواج کردند و بچه دارند 

اون امپول رشد قد هست که خیلی عوارض داره سعی کن تهران دکتری ببری که خودش ببینه نه دستیاراش

فعلا امضا ندارم

منم هر چی اصرار کردم، همسرم اصلا قبول نکرد بریم دکتر غدد... 

ولی خدا رو شکر با اینکه حدود 2سالی میشه علائم بلوغ رو داره ولی هنوز نشده... 

داره 10 ساله میشه ماه دیگه... 

از 6 سالگی دکتر کودکان می گفت ببرش دکتر غدد ،علائم بلوغ داره... 

ولی خب نبردیم... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
پس چیکار کنم فامیلای ما زدن  نمیخوام کوتاه بمونه

ب حرف نی نی سایت چکار داری 

خودت تحقیق کن از کسانیکه زدن بپرس 

اینجا مگر کسی بچه اش درگیر باشه و گرنه همه بهت میگن نزن 

روند طبیعی طی کن پس فردا قدش ۱۵۰ کل اعتماد بنفس بچه میره غیر اینکه گناه داره ۱۰ سالگی پریود بشه 

فعلا امضا ندارم

ببین به بلوغی که زیر ۸ سال صورت بگیره میگن بلوغ زودرس. دختر شما الان ۹ سالشه و تازه داره وارد مرحله بلوغ میشه شما میتونی به جای آمپول کلاس والیبال ثبت نامش کنی، بهتر از آمپول قد بلند میکنه. فعلا برو یه جا ثبت نامش کن هفته ای یکی، دوباره بره. وقتی تابستون شد هفته ای سه جلسه بفرستتش و نتیجه ش رو ببین

خانوما من دخترم تقریبا سه ماه دیگ شش سالش تموم میشه  ماشالله خیلی قد بلند و هیکلیِ  تو ص ...

مراقبش باش از نظر غذا و حتما بفرست ورزش کنه و وزن کم کنه 

اولین علامت درامدن سینه هست یا مو زیر بغل

فعلا امضا ندارم
ب حرف نی نی سایت چکار داری  خودت تحقیق کن از کسانیکه زدن بپرس  اینجا مگر کسی بچه اش درگی ...

من اینجا دکتر خوب میگم معرفی کنن

وگرنه دکترشم همینو گفت

من کوتاه نمیام نمیزارم قدش کوتاه بشه

ببر جای دیگه ، دختر خواهر شوهر من وقتی فهمید قدش کوتاه مونده چقد گریه کرد خیلی اذیت میشد هرچقدر ب ننش می‌گفت ببر دکتر واسه قدم نبرد آخرم دخترش قدش کوتاه مونده ، تازه پیش خودش مثلاً زرنگ شده دختر دومیشو پسر ۴ سالشو می‌بره دکتر، نکبت واسه دختر بزرگش کم گذاشت دلش نیومد ی دکتر ببره ،

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩
منم هر چی اصرار کردم، همسرم اصلا قبول نکرد بریم دکتر غدد...  ولی خدا رو شکر با اینکه حدود 2سال ...

از وقتی سینه در میاد بین یک سال نیم تا دو سال و نیم میکشه تا پریود بشن 

بعد اون رشد قدیشون خیلی کم میشه نهایت ده سانت 

فعلا امضا ندارم
ببین به بلوغی که زیر ۸ سال صورت بگیره میگن بلوغ زودرس. دختر شما الان ۹ سالشه و تازه داره وارد مرحله ...

ممنون اینکارم حتما میکنم

کلا ورزشکاره 

ولی والیبال نرفته که میبرمش

منم هر چی اصرار کردم، همسرم اصلا قبول نکرد بریم دکتر غدد...  ولی خدا رو شکر با اینکه حدود 2سال ...

جدی؟ چه خوب امیدوارم شدم. دختر منم ۷ سالشه و علایم داره، سه ماه پیش ویزیت شد هفته ی بعد دوباره نوبت ویزیت داره خیلی نگرانم