2777
2789
عنوان

عقدم ،منو هیچی حساب نکردن نه خرید نه جشن هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 40 پست

چیزایی ک میخره وقتی ب سلیقت نیس استفاده نکن 

بده نیازمند 

اگه همسرت عاقله باهاش صحبت کن 

بگو نیاز نیس کسی برای من خرید کنه و تصمیم بگیره

اگه چیزی هست باهم بریم بخریم ،اگه هم نه ک نخرید ،چون من استفاده نمیکنم ...

ماشین واجبه

حالا از یکی قرض می‌گرفتید یه شب رو

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه کار اونا زشت بوده که شمارو خرید نبردن تا خودت حلقه و طلا و حداقل یه دست لباس و بخری  ...

نه فرق داره کل هزینه های عقد من بر عهده خانواده همسرم بود

فعلا عقدیم

ولی عروسی هم به عهده اوناهست

فقط ما یه مراسم‌حنا داریم که قبل عروسی میگیریم بزن برقص داریم وشام میدیم این هزینش به عهده خانواده دختره از هزینه تالار گرفته تا لباسی که قراره عروس بپوشه و هزینه شام...

جهازمم تلویزیون و یک تخته فرش و لباسشویی و اجاق گاز و یخچال اونا میخرن مابقی رو ما

کلا رسم شهرمون همینه خانواده پسر ۵ تا از اجناس بزرگ و میخرن

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

خونه و ماشین رو چرا باید پدر شوهرت بده؟ وظیفه شوهرته وقتیم دیدی نداره خب قبول نمیکردی.اللن وقت مجادله نیست هر توقعی داری از شوهرت بخواه بگو ببرتت خرید به سلیقه خودت لباس بخری.مامانتم قاطی نکن سیاست داشته باش.

الان خواهرت چیکار میکنه؟ کنار اومده با این قضیه؟

ببین خواهر من درون گراست.از درون حرص می‌خورد 

چه عقدی مامان بابای من گرفتن .مفصل و عالی .تازه اونا زبونشون دراز بود .چند باری مامان بابای من با اونا بحث شون شد آخر سر خواهرم تحمل می‌کرد و دیگه الان سر خونه زندگیشونن .ولی ارتباطمون با خانواده اونا قطعه 

نه فرق داره کل هزینه های عقد من بر عهده خانواده همسرم بود فعلا عقدیم ولی عروسی هم به عهده اوناهست ...

ماهم رسممون کلا همینه از دوستان و آشنایان از شهرهای مختلفی خبر دارم و دوستانی دارم همشون عین شما و ما هستن منتها عقد همه با خانواده دختره البته خرید لباس و آرایش و فلان با داماده خانواده عروس فقط هزینه جشنو میدن و پذیرایی و...  !!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من فقط یه چیزی بهت بگم

مادرت و مادرشوهر رو باهم در ننداز

کم کم اختلافات بدی بین خودت و همسرت میفته و مادرشوهر پر میکنه پسرش رو. الان متوجه نمیشی ولی تو دردسر میفتی

هر مشکلی هست به همسرت بگو اگه درست شد که بهتر اگر نه نذار مادرت تلفن دست بگیره برا هرچیز

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

دنبال حاشیه نباش ..همین ک ازدواج کردی خودش کلیه ...انشالله خوشبخت بشی .انقد لباس بخری ساعت بخری خسته بشی .اینا رو تحمل کن عروسی کردی همه چی تموم‌میشه اولشه فعلا بهت گیر میدن ...ای کاش منم ازدواج میکردم هیچی واسم نمیخریدن .نا شکری نکن

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
دنبال حاشیه نباش ..همین ک ازدواج کردی خودش کلیه ...انشالله خوشبخت بشی .انقد لباس بخری ساعت بخری خسته ...

ایشالله توام یار خودتو پیدا کنی عزیزم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اول اینکه کار اونا زشت بوده که شمارو خرید نبردن تا خودت حلقه و طلا و حداقل یه دست لباس و بخری  ...

میدونی رسم ما اینجوریه نامزدی با دختره عقد پسر 

جهاز چند تیکه درشت پسر باقی با دختر 

ی کم رسم و رسومات فرق دارن با هم 

نه باور کن اصلا مقایسه نمیکنم دارم از حداقلا میگم

انتظارم ندارم پاشن برام غوغا کنن ولی اگه کاری نمیکردن برام بهتر بود 

اتفاقا همه چی گردن همسرمه اونم در حد توانش کم نمیذاره منم تو این اوضاع اقتصادی سعی میکنم درکش کنم 

تو همه مراسما مثل مهمون میرن و میان ته کاری ک کردن همون چمدون بود 

فقط از این ناراحتم انتظار جهاز کامل از مامان بابای من دارن ولی چراخودشون خونه و ماشین واس پسرشون نمیگیرن 

ایشالله توام یار خودتو پیدا کنی عزیزم 

ممنون .خیلی تلاش کردم ولی نمیشه ک نمیشه .دیگ بیخیال شدم ..

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
چیزایی ک میخره وقتی ب سلیقت نیس استفاده نکن  بده نیازمند  اگه همسرت عاقله باهاش صحبت کن& ...

اره دقیقا همینو گفتم بهش اونم گفت یا چمدون برگردون در خونمون یا بده فقیری چیزی

میدونی رسم ما اینجوریه نامزدی با دختره عقد پسر  جهاز چند تیکه درشت پسر باقی با دختر  ی ک ...

اها شما یه نامزدی دیگم دارین 

ما نامزدی رو همون عقد میگیم ،وقتی عقد میکنن میگیم نامزدیه !

میدونید این مسائل همه جا هست تو همه عقد ها هست اصلا جدی نگیر برای هر حرفی مادرتو جلو ننداز که مادر شوهرت می‌ره پیش شوهرت از مادرت بد میگه اونوقت چهار روز دیگه تو اون لباس و فلان خودت می‌خری منتها رابطه مادرتو شوهرت بد میشه و کلی اعصاب خوردی داری 

خیلی جدیشون نگیر خودت با شوهرت برید خرید 

مادر شوهر منم کلی لباس قدیمی و داغون برام آورد ولی به خدا یکیشم تن نزدم همشو نگه داشتم سر عروس بعدیش بدم بهش بگم ببر برا عروس جدیده 

خلاصه اصلا این روزا هی مادرتو ننداز جلو بعداً برات بد میشه