2777
2789

سلام بچه ها من تازه عقد کردم 

راستش تو جریان عقد مادر شوهرم هیچ نظری از من نپرسید روز عقد با ی چمدون لباس اومد لباسایی که هیچکدوم سلیقه من نیستن و یا بهم کوتاهن یا گشادن 

لباسا به سلیقه خودش خریده بود هیچی از من نپرسید 

حتی لباس زیر هم سلیقه خودش بود 

بچه ها تا روز عقد اصلا زنگ نزدن که بگن عقد چجوریه کجاست یا حتی ی حالی بپرسن 

خرید سرویس و طلا نداشتیم 

فقط النگوی خیلی نازک و سبک سر عقد و حلقه سبک همین 

حتی خرج آرایشگاه و لباس محضر با بابام بود 

شوهرم خوبه دست و دلبازه فقط ی کم الان مشکل مالی داره 

ما فقط ی عقد محضری داشتیم که بعد عقد مهمونا اومدن خونه ما 

نامزدی خونه ما بود ک بابام الحق هیچ کم و کسری نذاشت

از بعد عقد خیلی ازشون کینه گرفتم حتی حاضر نیستم ببینم هیچکدومو

خانوادمم خیلی ناراحت شدن کل جهاز با ماست خونه و ماشین نگرفتن واس پسرشون 

من همه چیم به سلیقه مادرشه از خودم هیچی نمی پرسه اصلا مهم نیستم 

بعد عقد مادرم زنگ زد به مادر شوهرم گفت شما اول آبروی خودتو بردی بعد دختر منو کوچیک کردی 

الان مگه هزارسال پیشه که دختر من‌به سلیقه مادر شوهر لباس بپوش حداقل ی تعارف میکردین اونم میگفت نه ما رسم نداریم 🙄

در حالی ک عقدپسرعموشوهرم بود همه چی کامل بود  از طلا و جشن( به عهده خانواده داماد طبق رسم ما)و باقی چیزا 

بعدش مامانم گفت خب اشکال نداره من از جاریت که تازه زن گرفته واس پسرش میپرسم ببینم چی رسم‌دارین چی ندارین که کلا مادر شوهرم زد زیر همه حرفاش گفت چرا داریم درست میگین 

بچه ها شوهرم واس خرید ماشین ی وام گرفته بود اینا کلا با من سرسنگین شده بودن ک چرا باید وام بگیره🙄انتظار داشتن من عروسیمم با اسنپ جابجا بشم 

الان مادر شوهرم چند بار زنگ زده به مامانم به مامانم گفتم اصلا جوابشو نده به نظر شما چ کاری درسته ‌بگم جواب بده یا نده

بچسب ب نامزدت

جهنم اونا.... 

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

اگه اعتراضی داشتین همون موقع مطرح میکردین و بهم میزدین 

الان وصلت کردین و بعد عقد یادتون اومد بی اجترامی هارو؟؟ 

خودتون هم مقصرین

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اعتراضی داشتین همون موقع مطرح میکردین و بهم میزدین  الان وصلت کردین و بعد عقد یادتون اومد ...

دقیقا مشکل همینه بعد عقد خودشونو نشون دادن توی دوران نامزدی همه چی خیلی خوب بود 

دقیقا مشکل همینه بعد عقد خودشونو نشون دادن توی دوران نامزدی همه چی خیلی خوب بود 

مگه چمدون رو قبل عقد نمیارن؟ 

یا وقتی برای مراسم عقد اصلا باهاتون هماهنگ نمیکنن اینا نشون دادنه دیگه!

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
خب واسه عروسی جبران کن یه تالار شیک بگیر با بهترین آرایشگاه و لباسو طلا

اره اونو که از خجالتشون در میام من خیلی ملاحظه میکردم الان فهمیدم خر فرضم میکردن

واقعا حس کردم خواهرمی 

چون خواهر منم همین شرایط ها رو داشت .

ببین ورداشته بود مادرشوهرش دو تا پارچه که از تو بقچه بیست سال پیشش درآورده بود برای عید آورده بودن براش 

ی چادر. عروس طرح گل های مخملی پونزده سال پیش براش آورده بود .ی گردنبند قدیمی براش آورده بود سر عقد .همه چی قدیمی .من مغزم سوت می‌کشید. لوازم آرایش هم براش نخریدن .از لباس زیر و اینا هم هیچییی .اینه شمعدون هم نگرفتن .ساعت هم برای عروس نخریدن 

اول اینکه کار اونا زشت بوده که شمارو خرید نبردن تا خودت حلقه و طلا و حداقل یه دست لباس و بخری 

بعدشم اینکه من نمی‌دونم شمارو ولی الانه عقد کلا مراسم با سمت دختره همه جا هم دیدم همینجوریه !!!

بعد عروسی و ...با پسر هستش 

در ضمن من اینو حتی برای خودمم دعایت کردم که الان بهت میگم ،هیچ وقت از پدر شوهر و مادر شوهر انتظار خونه و ماشین نداشته باش چون اونوقت سلطشون رو زندگیت زیاد میشه و بعدشم اینکه شوهرت وقتی ازدواج می‌کنه همه هزینه هارو باید گردن بگیره نه باباش

مسئله دیگه اینکه میگی حتما باید جشن می‌بود ،جشن عقد الانه کسی مفصل میگیره که عروسیش چند سال فاصله بیفته یا نخواد عروسی بگیره 

خودتو با کسی مقایسه نکن و بنا به جیب شوهرت خرج کن 

برا وام گرفتنم بهشون توجه نکن همشون همینن انتظار دارن دختر مردم عروسیم خرج نکنه ،در صورتی که آدمیزاد با وام پیشرفت می‌کنه وگرنه بخوای خودت جمع کنی که هیچ وقت بهش نمیرسی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین این حرکتشو یادت بمونه

اما بیخیال شو.چون دیگه گذشت از این به بعد با شوهرت میری

حق داری حرص بکشی منم بودم حرص میکشیدم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓