2777
2789
عنوان

عقدم ،منو هیچی حساب نکردن نه خرید نه جشن هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 40 پست
ببین خواهر من درون گراست.از درون حرص می‌خورد  چه عقدی مامان بابای من گرفتن .مفصل و عالی .تازه ...

بهتر که قطعه دقیقا منم از این میسوزم مامان بابای من کم نمیذارن ولی اونا همه جا ی ادا میان 

تو خونه شوهرم اینا مادر شوهرم حرف اول و آخر میزنه پدر شوهرم فقط وظیفه اطاعت از اونو داره 

خدا کنه که خواهرت دلش خوش باشه همیشه خیلی گناه داره مخصوصا وقتی اینجوری میریزه تو خودش 

ممنون .خیلی تلاش کردم ولی نمیشه ک نمیشه .دیگ بیخیال شدم ..

ایشالله با فرد مناسب تو زمان مناسب 🤲

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تبریک عزیزم 

یکی ورودت بی نی سایت

دوم ورودت به زندگی مشترک 

از الان درگیر این مسایل نشو گلم خودت رو لایق بهترین ها بدون 

آخر همه چیز و همه کس خودتی و همسرت

نزار قبح یکسری مسایل بریزه

با پنبه سر ببر 

ایشالله با فرد مناسب تو زمان مناسب 🤲

قربونت .انشالله .مرسی از دعای قشنگت عزیزم .انشالله توام ب خواسته دلت برسی ب حق ابروی حضرت زهرا

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
قربونت .انشالله .مرسی از دعای قشنگت عزیزم .انشالله توام ب خواسته دلت برسی ب حق ابروی حضرت زهرا

ممنونم ایشالله بهترینا در انتظارت باشن 🤲

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم اینکه خونه وماشین نداره که قبل عقد میدونستید 

برای بقبه مسائل هم اصلا اجازه نده مادرت وارد بشع

فقط خودت توقعاتتو رک به شوهرت بگو

بگو ما رسم طلا داریم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره دقیقا همینو گفتم بهش اونم گفت یا چمدون برگردون در خونمون یا بده فقیری چیزی

من باشم میدم فقیر 

ک بعد باز داستان درست نکنن اره عروس برگردونده 

ب رو خودت نیار 

همین ک تو تنت نبینن کافیه ،میفهمن 

بهتر که قطعه دقیقا منم از این میسوزم مامان بابای من کم نمیذارن ولی اونا همه جا ی ادا میان  تو ...

بخدا .دقیقا تو خونه پدر شوهرش حرف آخر و مادره میزنع .اصلا یه وضعی 

ب حدی شده بود که مامان من خودش گفت تو عقد جدا شن بهتره ولی خواهرم گفت .نه و دوستش دارم .این شد که همه کوتاه اومدیم 

ولی چیز خوشایندی نشده .یجور منم از خواهرم آنقدر دور شدم که نگو

قبلا مجرد بود کلی حرف می زدیم کلی با هم صمیمی بودیم ولی الان بخاطر اخلاق شوهرش نمیتونبم رفت و آمد خوبی داشته باشیم .تنها راه ارتباطی من با بچشونه ک چند ماهس و بخاطر اون دوست دارم خاله خوبی براش باشم .الان هر مناسبتی بشه نمیتونبم راحت برم خونشون یا اونا بیان چون شوهرش اصلا میونه خوبی با ما نداره ماهم همین طور 

چند ماه دیگه تولد بچشونه و خیلی دوست دارم یه تولد خونه خودمون براش بگیرم 

چون میدونم اگع شوهرش تولد خونه خودشون بگیره مامان بابام قطعا نمیرن .منم ازش خوشم نمیاد .از بس همه مونو حرص داد .تازه قیافه هم برامون میگیره 

ایشالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم