2777
2789
سارا خوبی؟کوچولوت چند سالشه ؟بچه ها اروم‌هستن ؟

سلام عزیزم ممنون

اخری ۷سالشه 

خداروشکر این اخری ارومه وگرنه دیگه نمیکشیدم ولی نوه ام شیطونه دایم در حال دعوا و زد و خورد🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خدا رو بد نیاد گاهی وقتا همش ذهنم مشغول میشع ولی باز توبه میکنم میگم سالم باشه طوری نیست همین یکی دن ...

خداروشکر کن که لطفشو شامل حالت کرده

من در حسرت یکیش موندم😞

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حوصله ۴ تا نظر مخالف ندارین و سریع به مخالفین توهین میکنین مشخصه اعصابتون نمیکشه اصلا ام ربطی ب ...

نخیر. قرار نیست بشینم هر کسی مخالفه بیاد نظرشو تو حلقمبکنه. کسی که حرف مفت بزنه باید منتظر توهین باشه وگرنه اونی که مخالف بچه زیاده خودش بچه دار نمیشه وکاری به کسی نداره😊

والااعصاب نداره اول صبح به کلی ادم توهین کرده بعد خوشحاله در حال تربیت بچسبعد با همین اوضاع تربیتی ب ...

فقط تعداد مهمه نه کیفیت اینا پول میگیرن تبلیغ زاییدن کنن خودشونم تامینن بابت زاییدناشون از مغزم تعطیللل تفکراتشونم دراین سطحه نسل شیعه باید زیاد شه

عزیزجان میبینی که طرفدارهای بچۀ زیاد با همون ادبیات بچه بزرگ میکنن که پست رو جواب میدن. خودت قضاوت ک ...

سه تا از دختر خاله هام که خواهر هم هستن بالای بیست ساله آلمان زندگی میکنن شوهراشون هم آلمانی هستن تازه با اون امکانات و پیشرفت از هر نظر هرکدوم یدونه بچه بیشتر جرئت نکردن بیارن اینجا نمیدونم چجوری سر تعداد بچه با هم مسابقه میزارن

من 37سالمه ده. هفت و 14روزه. خدا حفظشون کنه برام. تا وقتی بچهام مزاحمتی برا کسی نداشته باشن اصلا تو ...

زنده باشن

خدا کمک کنع منم بتونم بع خوبی بچه هام بزرگ کنم 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خوب شکر خدا کن همه ما عادت به ناشکری کردیم

نعمت داریم نمی بینم یا غیر می‌زنیم ...

من آرزوی یک اش دارم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نخیر. قرار نیست بشینم هر کسی مخالفه بیاد نظرشو تو حلقمبکنه. کسی که حرف مفت بزنه باید منتظر توهین باش ...

والا من قرار نیست قانع تون کنم تعداد بچه هاتون هم به خودتون ربط داره ولی شما یه جمله کلی گفتی و حداقل به نصف جمعیت جهان توهین کردی

بله. هرکسی میتونه هر تصمیمی بگیره ولی حرف مفت کسی بزنه باید توهین بشنوه

والا تو این تاپیک کسی جز تو حرف مفت نزده ....همه گفتیم با توجه ب شرایط بیارین ....الان تو ب ما گفتی بی عرضه پس باید بهت توهین کنیم دیگه؟

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

سه تا از دختر خاله هام که خواهر هم هستن بالای بیست ساله آلمان زندگی میکنن شوهراشون هم آلمانی هستن تا ...

یعنی یکجوری از بچۀ زیاد حرف میزنن که انگار میخوان لباس بخرن. من دیده ام این خلایق چطور بچۀ کوچیک رو کتک میزنن. انگار بچه ثروته.