خداروشکر این اخری ارومه وگرنه دیگه نمیکشیدم ولی نوه ام شیطونه دایم در حال دعوا و زد و خورد🤣
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی حوصله ۴ تا نظر مخالف ندارین و سریع به مخالفین توهین میکنین مشخصه اعصابتون نمیکشه اصلا ام ربطی ب ...
نخیر. قرار نیست بشینم هر کسی مخالفه بیاد نظرشو تو حلقمبکنه. کسی که حرف مفت بزنه باید منتظر توهین باشه وگرنه اونی که مخالف بچه زیاده خودش بچه دار نمیشه وکاری به کسی نداره😊
عزیزجان میبینی که طرفدارهای بچۀ زیاد با همون ادبیات بچه بزرگ میکنن که پست رو جواب میدن. خودت قضاوت ک ...
سه تا از دختر خاله هام که خواهر هم هستن بالای بیست ساله آلمان زندگی میکنن شوهراشون هم آلمانی هستن تازه با اون امکانات و پیشرفت از هر نظر هرکدوم یدونه بچه بیشتر جرئت نکردن بیارن اینجا نمیدونم چجوری سر تعداد بچه با هم مسابقه میزارن
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم