2777
2789
عنوان

منبع حال خوب امروزم😍

84 بازدید | 10 پست

امروز خیلی دلم برا بابابزرگ ومامان بزرگم تنگ شده بود 

بعدش رفتم بهشون سر بزنم 

این نکته رو بگم ک بابابزرگم توی بالکن بوده و داشته منو میدیده

امروز زنگ زده به مامانم گفته یه اسپند برا دخترت دود کن 

امروز ک اومده بود خونه ما من داشتم میدیدم از اسنپ پیاده شده

گفتم خدایا این دختره کیه 

اومده نزدیکتر دیدم چشم و ابرو مشکی سرخ و سفید قد بلند گفتم خوشبحال باباش با این دخترش

اومده بالا دیدم نوه ی منِ افتخار کردم به همچین نوه ای ک دارم 

اصن مامانم ک برام تعریف کرد ذوق مرگ شدم 

حالم گرفته بود اینو ک شنیدم انرژی گرفتم 

درسته بعضی وقتا خیلی با کاراش مارو عذاب میده ولی دوسش دارم 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدابیامرزدشون

یه پدربزرگم نداریم از موم اینطوری تعریف کنه🥲❤️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
🥰🫂بیا بخلم

هققققق🥲🫂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨