2821
2789
عنوان

انگیزه داشته باشید برای لاغری

107 بازدید | 3 پست

من امروز مربی جدید امده بود باشگاهمون باورم نمیشد از من‌تپل تر بود فک کنم ۷۰ ۷۵ باشه من ۶۵ بودم فرم بدنمم خیلی بهتر ازش بود 😂🥴یکی از بچه ها باشگاهم گفت 

الان انگیزه پیدا کردم خودمو بکنم ۶۰😂🥲

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

خب ایشون احتمالا وزن بالایی رو کم کردن و تجربه تو بدنسازی دارن. تجربه مهم تر از فرم بدنه برای مربی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب ایشون احتمالا وزن بالایی رو کم کردن و تجربه تو بدنسازی دارن. تجربه مهم تر از فرم بدنه برای مربی

اره تجربه که صد درصد

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
2825
2823
2791
2779
2792