sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 عنوان وقتی واسطه ازدواج میشم🥺 814 بازدید | 35 پست بین دوست و آشنا مرتب واسطه گری کردم بعضی وقت ها بعد بعضی ازدواج ها گریم می گیره از یک طرف خوشحال میشم از یک طرف ناراحت دخترم تو دستش معلولیت داره و همش غصه ازدواج اونو می خورم شما اطرافتون چنین مواردی داشتین ازدواجشون چه جوری بوده؟ 1402/08/02 | 15:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13547 اره ی دختر دستش ...ولی با پسر خالهم ازدواج کرد ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
golbarghastam عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 392 ما یکی رو داشتیم یه چشم نداشت بایکی ازدواج کرد اینقدر خوشبخته غصه نخور بخت و اقبال به دست خداست
sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 دختر منم یک دستش معلولیت داره با پسرخالت فامیل بودن؟ خالت مشکلی نداشت؟
sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 ما یکی رو داشتیم یه چشم نداشت بایکی ازدواج کرد اینقدر خوشبخته غصه نخور بخت و اقبال به دست خدا ... همش دعا می کنم برای همه خصوصا دختر خودم وقتی یک نفر زنگ می زنه برای ازدواج برق چشماش می بینم اما همش می خوان کسی معرفی کنم!
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13547 دختر منم یک دستش معلولیت داره با پسرخالت فامیل بودن؟ خالت مشکلی نداشت؟ نه فامیل نبودنفقط با واسطه معرفیش کردنالانم خوشبختن، و پسر یکماهه دارنقصه نخور،هرچی قسمته اتفاق میفته ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 نه فامیل نبودن فقط با واسطه معرفیش کردن الانم خوشبختن، و پسر یکماهه دارن قصه نخور،هرچی قسمته ا ... براش دعا کنین
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4675 غصه هیچ چیزیو نخور خدا بخواد بهترین ازدواج میکنه به چشم خودم دیدم با وجود معلولیت ازدواج کردن و هستن کسایی مثل من با وجود زیبایی و هیچ نقصی همه میگن لاغری و عیب میزارن
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13547 براش دعا کنین انشالله هرچی تو دلتون براتون اتفاق بیفته ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 غصه هیچ چیزیو نخور خدا بخواد بهترین ازدواج میکنه به چشم خودم دیدم با وجود معلولیت ازدواج کردن ... انشاالله شما هم خوشبخت بشین عزیز
baharejoooon عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2954 چقد سخته حق داری ادم میسوزه از درون اما توکلت به خدا باشه خدا رو چ دیدی شاید یکی پیدا شه میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین
sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 چقد سخته حق داری ادم میسوزه از درون اما توکلت به خدا باشه خدا رو چ دیدی ... امید به خدا انشالله خدا خودش برای همه دخترها بهترین بخت و اقبال قرار بده
خورد عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3837 فامیل ما هم ناشنوا بود با یه پسر سالم ازدواج کرد البته پدر دختره خیلی پولداره عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
sarvbanoo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1273 انشالله هرچی تو دلتون براتون اتفاق بیفته ممنونم عزیزم شما هم حاجت روا باشید انشالله