2777
2789

شمایی ک ادعای ......دارید وفک میکنید از همه عقل کل ترید و با یه بچه داشتن ب خودتون و اون بچه خیلی دارید لطف میکنید نیازه ماهم بگیم ک خیلی .....مغزید؟من خودم سومی رو باردارم چون هم خودم بچه دوس دارم هم شوهرم خیلی بیشتر....هدفمم قطعا زمین و چرت وپرتایی ک گفتید نیست...تواین مملکت اگه بخوان چیزی هم بدن اینقد شرط و شروط میزارن که ندن بهتره...هیچکسو الکی قضاوت نکنید ب آدم برمیخوره همچین نسبتایی میدید.....شعور خودتون رو اینقد باتوهین و بدگویی و القاب بد پایین نکشید!

تویی زیباترینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمنه تک فرزند بالغ میشنوین

یدونه دیگه هم بیارید

نذارید تنها بمونن

بزرگترین ظلم پدر مادر در خق بچه هاش تک نگهداشتن اونه

همه چیز دنیا رو تو مسائل اقتصادی خلاصه نکنید

ب روح و روان اون بچه توجه داشته باشید

احساس تنهایی و کمبودی که بخاطر نداشتن خواهر برادر دارم

با هیچی قابل جبران نیست

تک فرزندا در بهترین حالت خودشون هم تنهاترینن اکثرا درونگرا

منم نمیدونم خب نمیخوان بیارن نیارن 

چرا زهر میریزن به بقیه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ولشون کن بعضیا کلا نمیدونن چی میگن

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

بعد از بقیه میپرسیده چرا انقد بچه میارید فوضولی مردمو میکنه بعد حرصم میخوره من خودم اولیو باردارم ولی شرایطم جوره میخوام زیاد بیارم 

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

فقط اون بیشعوری که تو پست اول گف بیشتر از یدونه حماقته و احمق هایی مثل خودش لایکش کردن

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه که به دنیا میاد یه انسانه و یه سری نیازهایی داره که اگه نتونن اونو بطرف کنن فقط زندگی یه آدمو از ابتدای زندگیش با به دنیا اووردنش خراب میکنن

اگه شرایطشو دارین که خیلی ام عالی

بارونو دوس دارم🌱