2777
2789
عنوان

در رابطه با تایپیک بچه تک فرزندی دیگه نیست ک تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 159 پست
چطوری میتونید چن تا فرزند بیارید ولی حقوق همسرتون کفاف ی ماهتونو نمیده دیدم ک میگم!! اونم با توجه ب ...

خوب شاید حقوق شما کفاف یک ماه رو نمی‌ده کی گفته بقیه هم دارن با شرایط شما زندگی می‌کنن....خوب شما حق داری یک بچه فقط بیاری ولی دلیل بر این نیست فکر کنی شرایط زندگی همه مثل همه و بقیه هم باید یک فرزند داشته باشند هر کس خودش به شرایط زندگیش واقفه و نیاز ندارد بقیه براش دستور بدن که بیار یا نیار  

و شاعر میگه کافر همه رو به کیش خود پندارد   من هر وقت کسی میگه یک بچه بنابر فلان دلیل میفهمم که خود اون فرد در اون مورد مشکل داره مثلاً بگه کی بیاره خانواده ها همه از هم پاشیدن میفهمم خودش خانواده از هم پاشیده ای داره و دلم براش میسوزه

خدایا شکرت    در پناه خودت حفظش کن  
 ازمنه تک فرزند بالغ میشنوین یدونه دیگه هم بیارید نذارید تنها بمونن بزرگترین ظلم پدر مادر در ...

چیکار کنیم وقتی خدا نمیخواد

برا من خیلی دعا کن پسرم ده سالشه هشت ساله بچه می‌خوام نمیشه، خیلی برام دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شاید حقوق شما کفاف یک ماه رو نمی‌ده کی گفته بقیه هم دارن با شرایط شما زندگی می‌کنن....خوب شما حق ...

اتفاقا حقوق ما کفاف ده تا فرزندو میده ولی قرار نیست بچه ردیف کنم    شما برو ده تا بیار کی جلوتو گرفته  میگن فحشو بنداز زمین صاحبش پیدا میشه   

حق اصلی رو بچه داره. که پا نشه بره مدرسه ببینه همه خوراکی دارن اون نداره، همه لوازم تحریر دارن اون ن ...

😟😔😔

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

با احترام به تمام عقاید

فقط بحث نیازهای مالی نیست

بعضی پدر و مادرها نمی تونن جلوی خودشون را بگیرن و مجذوب یکی از بچه ها هستند و تابلو یکی را نمی‌خوان

حتی بد بچه ای را که نمی خوانش را همه جا میگن

اون بچه ی نخواستنی که تماشاچی محبت پدر و مادر به یک خواهر و برادر دیگه است واقعا عذاب میکشه 

با احترام به تمام عقاید فقط بحث نیازهای مالی نیست بعضی پدر و مادرها نمی تونن جلوی خودشون را بگیرن ...

این آدما نفرت انگیزن 

اینا یک نسل رو از هم میپاشونن 

متاسفانه پدر من تو یک خانواده پرجمعیت همون تماشاگری بود که شما گفتین 

و بماند که چه آسیب هایی به خودش و زندگیش و اطرافیانش زد

لطفا زمانی که بچه میارید به فکر معاششم باشید امروز خیر اومد مدرسه ما که کیف و کفش بده  خجالت ک ...

ده تا ماچ به کله ات😍😘از طرف منه ماما که میبینم خانواده فقیره ولی ششمی رو حامله شده و معتقده خدا روزی رسونه😞

بالاخره آدم فهیم و باشعور دیدم

خوب شاید حقوق شما کفاف یک ماه رو نمی‌ده کی گفته بقیه هم دارن با شرایط شما زندگی می‌کنن....خوب شما حق ...

مشخصه بسیار عقده و کینه ازم داری ک ب این شدت برام کامنت گذاشتی  خانواده خودت لابد از هم پاچیده ان ک وقت برای تربیتت نزاشتن ک اینجوری با کاربرا صحبت میکنی

نی نی یار جان لطفا ب کامنت ایشون ی نگاهی بندازید ممنونم

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج