2777
2789
عنوان

در رابطه با تایپیک بچه تک فرزندی دیگه نیست ک تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 159 پست
 ازمنه تک فرزند بالغ میشنوین یدونه دیگه هم بیارید نذارید تنها بمونن بزرگترین ظلم پدر مادر در ...

احسنت بر شمااا 

حسرت همیشه حسرت کاپشن و میوه فصل نیست 

ی وقت حسرت داشتن ی دوست و همدم 

فقر همیشه بی پولی نیست

ی وقت فقر حرف زدن و محبت 

سلام 🙃🦚

لطفا زمانی که بچه میارید به فکر معاششم باشید امروز خیر اومد مدرسه ما که کیف و کفش بده 

خجالت کشیدیم اسم همه بچه ها رو دادیم 

همه از دم فقیر و بچه پنجم و ششم 

تو نماز خونه جمعشون کردیم که هر کی کفشش پارست بهش کفش بدیم از ۴۰۰ تا کفش ،۳۹۰ تاش پاره بود 

خودتون به درک به فکر اون بچه ها باشید که از این سن کاسه گداییشون جلوی بقیه درازه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که توی اون تاپیک نبودم و نمیدونم چی شده ولی این متن شما رو خوندم متوجه شدم اصلا مودب نیستید و خیل ...

این حرفا صرفا مختص افرادی بود ک راحت همه حرفی و توهینی کردن ب کسانی ک بچه سوم و چهارم دارن....نوش جونشون

تویی زیباترینم

اون که میخواد یکی میاره اون که میخواد ده تا میاره،

فهمیدنش سخت نیست والا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اینجا خیلی خسته کننده شده تو مسایل شخصی ادم همه دخالت میکنن 

میخواهی زایمان کنی حرفه 

بچه بیاری حرفه 

هر گاری کنه حرفه و یه عده بالامنبری داره

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
 ازمنه تک فرزند بالغ میشنوین یدونه دیگه هم بیارید نذارید تنها بمونن بزرگترین ظلم پدر مادر در ...

از نظر روانشناسی تک فرزندی به خودی خود باعث کمبود این مواردی که گفتین نیست چون با تربیت درست و روابط اجتماعی سنجیده همشون قابل پوششه 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

وقتی ی داداش داشتی زن گرفت جرعت نداشتی ی شب خونش بخوابی میفهمی ک همون تکبودن بهتره

وقتی ی خواهر داشتی ک همش طرفداره شوهرشه میفهمی ک اره تک بودن بد نیس...ی زمانی بودن حرمت داشت 

ولی الان دیگه مث قدیم نیست ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من قبلا مخالف بودم ولی الان میگم تا میتونید بزایید  وگرنه افغانیا مملکتو دارن میگیرن با این زا ...

وا 

وضع مملکت اینقدر خرابه که با زاد و ولد بخوان بگیرن؟؟؟

تو این قرن اگه میشد با زاد و ولد کشور صاحب شد کسی جنگ نمی‌کرد، فقط میزایید

منه تک فرزند بالغ میشنوین یدونه دیگه هم بیارید نذارید تنها بمونن بزرگترین ظلم پدر مادر در خ ...

از منه غیر تک فرزند

اقتصاد خیییلییییی مهمه

مخصوصاکه الان همه چیزای خوب رو تو گوشی میبینن

البته گوشی هم لازمه ی این زمان هست. اگه بعضی ها میگن گوشی و کامپیوتر لازم نیست...

🤍

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

هر کی خواست بزاد  هر کی نخواست نزاد

شاید باورت نشه 

ولی برای بعضیا خیلی پیچیده است

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نمیشه الان با این وضعیت ظلم در حق بچه

عزیزم روزی دست خداست و کسی که ایمان داره نمیگه به خاطر وضع جامعه بچه نمیارم

همه ادما تو هر کشوری تورم و سطح پایین زندگی رو تجربه میکنن دلیل ننیشه زندگی رو متوقف کنی که

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.