2777
2789
عنوان

اونایی که رل دارن بیایینننن

423 بازدید | 34 پست

سلام. ببخشیدا میخام واضج حرف بزنم اگه خیلی اعتقادی هستی اصلا از تاپیک برو بیرون. میخام بدونم شما تا چه حد به دوست پسراتون اجازه میدین بهتون نزدیک بشن یا وقتی تنهایین چیکار میکنین؟ قصدمون فعلا ازدواج نیس ینی پیشنهادشو داده ولی به دلایلی فعلا تمرکزمون رو کارای دیگس. نگین رل نزن و به کارات برس و تنها بمون من 22 سالمه اونم 24 از بس تنهایی کشیدیم وقتی حالمون بد بود همو دیدیم و الان کلی باهم ارامش داریم. میخام ببینم بقیه رلا ک تنها میشن چیکار میکنن 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
رلا بیاینننن
2
100%
رلا بیایننن
0
0%
رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

از هم دوریم 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه در حد بوس و بغل 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

دختر و پسر تنها بشن قطعا یه کارایی میکنن، ولی لطفا سادگی نکن و رابطه نداشته باش، همون معاشقه کافیه

اره دیگه منم کلا بهش گفتم با رابطه مخالفم منظورم همون معاشقس. من بلد نیستم چیکار کنم 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند