2777
2789

۲ تا قرعه کشی ۳۰ تومنی داشتم بعنوان پس انداز مخفیم

یکیش الان دراومده یکیش عید به برادرم گفتم همسرم نمیرسونه پول زیادی بهم بده کلا ماهی ۱ تومن میده با بچه به هیچی نمیرسه نه لباس نه آرایشی نه بهداشتی

میگه قسط خونه و ماشین سنگینه نمیرسونم

برادرم میگه پولتو بده من بهت ماهی ۱۵۰۰ میدم راستش ازش کاملا مطمعنم ولی نمیدونم کدوم کار درسته

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ همسرتون نمیزسونه بهتون پول بده پس پول قرعه رو از کجا اوردید؟؟

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

ینی سود پولتو از برادرت بگیری؟

من چند روز پیش قرعه کشیم افتاد رفتم یه تک پوش برداشتم

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
ینی سود پولتو از برادرت بگیری؟ من چند روز پیش قرعه کشیم افتاد رفتم یه تک پوش برداشتم

اره دیگه اون میزنه تو کارش ماهی سودش میده کارش خوب و اعتبار داره

ینی سود پولتو از برادرت بگیری؟ من چند روز پیش قرعه کشیم افتاد رفتم یه تک پوش برداشتم

خوب کاری کردی هیچی بهتر از طلا نیست منم اگه همسرم همه مخارج گردن میگرفت حتما طلا می خریدم 

اما کم کاری میکنه واسه خرید یه مانتو یه کفش یا ضدافتاب دوسه ماه باید اصرار کنی 

۱تومنم که میده واقعا ۲ قلم جنس میخری تموم میشه

هرگز مرگ موش نقد به زحلوای نسیه طلا زیر سرم باشه خیالم اسوده تره

این که درسته عزیزم ولی اونم از رو دلسوزی گفت 

مثال بر پول یه لیزر یا یه آرایشگاه رفتن میمونم 

همسرم میگه سعی کن با همون یه تومن مدارا کنی تا سال بعد

یعنی ۳۰ تومن ماهی یک و پونصد یا ۶۰ تومن بدی اینقدر سود بهت میده؟

نه به ۳۰ تومنش چون ۳۰ تومن دیگه هنوز عید مال منه 

باز میگه میخوای اینو بر خودت طلا بخر اون یکی رو عید بده بر سود 

ولی حس میکنم خودم تو فشارم خیلی گرونیه