2777
2789
عنوان

این اقا از من خوشش میاد بنظرتون؟

543 بازدید | 44 پست

یه اقایی دوسال پیش به یکی از آشناها درمورد علاقش به من گفته  و درد و دل کرده پیشش و گفته روش نمیشه به خودم بگه و..

همین آشنامون بعداز دوسال تازه دوهفته پیش به من این موضوعو گفت و خواهش کرد چیزی به روی این اقا نیارم

منم خیلی وقت بود از ایشون خوشم میومد و چون نمیدونستم حسش بهم چیه تلاشی نکردم واسش (هردو مغروریم تو این زمینه).. من تو اینستا چندروز پیش یه استوری ازچهره خودم گذاشتم این اقا هم ریپلای کرد و تعریف کرد بعدش دوباره فرداش استوریمو ریپلای کرد و اموجی فرستاد مشخص بود دوباره رفته دیده استوریمو

چندروز بعدش نمیدونم چم شد الکی یه استوری عاشقانه گذاشتم اموجی فرستاد جواب که دادم دیگههه جوابمو نداد از اون روز کلا دیگه تو اینستا جوابی به پست واستوریام نمیده درصورتی که قبلا هرچی میذاشتم جواب میداد حتما

بنظرتون ایشون از من خوشش میاد یا نه؟؟؟پروندمش؟

البته وقتی ام حرف میزدیم بحثو ادامه نمیداد ک بیشتر صحبت کنیما یه گپ ساده

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😖😖😖 نفهمیدی؟

شاید فک کرده عاشق کسی هستی.

خودش با پای خودش کنار کشیده

به خاطر پست عاشقونه میگما

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شاید فک کرده عاشق کسی هستی.  خودش با پای خودش کنار کشیده به خاطر پست عاشقونه میگما

یعنی اصلا بعداز دوسال هنوز حسی داشته؟

امشب میبینمش چیکار کنم باز بیاد سمتم

یعنی اصلا بعداز دوسال هنوز حسی داشته؟ امشب میبینمش چیکار کنم باز بیاد سمتم

حتما داشته که میگی ریپلای میکرده و فلان دیگه..

اصلا تو اون مدتی که ایشونم هست سمت گوشیت نرو که فک کنه دوست پسر داری.

دیگه چیزی به ذهنم نرسید🙄😉😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب چرا استوری عاشقانه گذاشتی حتماً فکر کرده کسی توزندگیته،یه بار دیگه عکسی ازخودت بذار ببین واکنش می ...

امشب همو میبینیم دیگه نیازی نیست از خودم عکس بذارم😂فقط میخوام یه کاری کنم جذبم بشه