2777
2789
ایدی روبیکاتو میخاستم 

آیدی روبیکا ندارم. فقط ایتا و تل گرام دارم 

نمیدونم چرا پیام دوستیتو نمیتونم پیدا کنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

پیدا کردم درخواسن دوستیو. درست شد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندوسکوپی دادین 

اره اندوسکپی گفت ورم معده و میکروب معده دارم.خیلییییی اذیت بودم اون موقع،ولی دو هفته داروها وانتی بیوتیک هایی ک دکتر داد رو استفاده کردم و خداروشکر بهترشدم ولی ورم معدم هنوز هست و دیگه ازمایش ندادم.

بنظرت باید دوباره برم؟

راستش میخواستم بارداربشم نمیخوام دارو استفاده کنم و مجبوربشم فاصله بندازم،از طرفی میترسم توبارداری اذیتم کنه🥴🥲کلا نمیدونم چکارکنم 

تجربه ای ندارین!؟

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

منم بعد زایمان اینجور شدم.  بهت بگم نود درصد آدما ورم معده دارن اروم میشی؟ فقط متوجه نمیشن. مم ...

دوستم میشه منم راهنمایی کنی الان بهترین تصمیم چیه برام

اندوسکپی گفت ورم معده و میکروب معده دارم.خیلییییی اذیت بودم اون موقع،ولی دو هفته داروها وانتی بیوتیک هایی ک دکتر داد رو استفاده کردم و خداروشکر بهترشدم ولی ورم معدم هنوز هست و دیگه ازمایش ندادم. بیشتر بزرگ بودن و ورم معدم ک میگه شکم دارم اذیتم میکنه...

بنظرت باید دوباره برم؟

راستش میخواستم بارداربشم نمیخوام دارو استفاده کنم و مجبوربشم فاصله بندازم،از طرفی میترسم توبارداری اذیتم کنه🥴🥲کلا نمیدونم چکارکنم 

تجربه ای ندارین!؟

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

دوستم میشه منم راهنمایی کنی الان بهترین تصمیم چیه برام اندوسکپی گفت ورم معده و میکروب معده دارم. ...

شما بعد مصرف داروهای آنتی بیوتیک باید تست تنفسی بدین که مطمئن شین میکروب از بین رفته باشه

تا مدتی بعد ورم معده ادامه داره. اکثر داروهایی که برای ورم معده تجویز میشه گیاهی هستن و عوارضی ندارن. ببینین نظر دکترتون چیه و چه داروهایی تجویز میکنه. غذا خوردن رو رعایت کنین. غذای سبک و کم حجم، مرکبات ممنوع، قهوه و شکلات و فست فود و سرخ کردنی و رب گوجه ممنوع یا خیلی خیلی کم. میوه رو پخته مصرف کنین. یکی دو ماه رعایت کنین ببینین وضعیتتون چطور میشه

قرص پروبیوتیک مصرف کنین. دکتر احتمالا دومپریدون تجویز کنه. قرص دی رگلیس، شربت رکولیک، آنتی اسید. ایناها خیلی خوبن

گیاهی سیاهدونه و آویشن و زنیان. دمنوش بابونه و گلپر

شما بعد مصرف داروهای آنتی بیوتیک باید تست تنفسی بدین که مطمئن شین میکروب از بین رفته باشه تا مدتی ب ...

مرسی مهربونم لطف کردین🌷🌷

پس دوباره برم پیش دکترم🥴

مرسی مهربونم لطف کردین🌷🌷 پس دوباره برم پیش دکترم🥴

بعد مصرف آنتی بیوتیک ها حتما باید تست بدی. بهتره از منشی بپرسی که پول ویزیت الکی ندی. مثلا میگه دو هفته بعد و قطع آنتی اسید بیا تست بده

بعد مصرف آنتی بیوتیک ها حتما باید تست بدی. بهتره هز منشی بپرسی که پول ویزیت الکی ندی. مثلا میگه دو ه ...

از من چندماه گذشته  حدودا  اوایل بهار بود،یه بارداری هم داشتم ک سقط شد حالا بدنم ب زوال نرمال برگشته و راستش مشکل خاصی ندارم میخوام بفکر بارداری باشم 

چون بهم گقتن ممکنه خطرناک باشه نگران شدم