2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا🤣

باور کن بچم یک ماهشه هر چی سرچ میکردم چیزای وحشتناک میومد 

مثلا زدم سوزش نوک سینه در شیردهی برفک دهان اورد منم فکر کردم بچم برفک زده رفتم دکتر گفت  نه خانم این حرفا چیه انقدر دعوام کرد دیگه نمیرم تو گوگل 

میدونی همین استرس و نگرانی های تو وضع ورم معده ات رو بدتر میکنه؟؟؟ فوکوس کردی روی ورم معده، معلومه که خوب نمیشه. چند روز پیش یادته چی بهت گفتم؟؟؟

اون روز یادته بهت گفتم الان من خوبم. ولی در حال حاضر به خاطر یک تنش عصبی شده ورم معده ام عود کرد. یه هفته مراعات میکنم دوباره خوب میشه.

شما خیلی حساس شدی روی ورم معده ات، اونم بیشتر اذیتت میکنه. اون داروهای گیاهی که گفتم امتحان کردی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
باور کن بچم یک ماهشه هر چی سرچ میکردم چیزای وحشتناک میومد  مثلا زدم سوزش نوک سینه در شیردهی بر ...

اره منم از وقتی اندوسکوپی دادم گفت ورم معده داری میزنم گول میزن سرطان میاره منم ترس دارم و فوبیا گرفتم 

میدونی همین استرس و نگرانی های تو وضع ورم معده ات رو بدتر میکنه؟؟؟ فوکوس کردی روی ورم معده، معلومه ک ...

چیکار‌کنم‌اخه یکدفعه اینجور شدم بعدزایمان لعنتی بعدم‌دست خودم نیست بخدا تموم فکروذکرم شده این مرض کوفتی چون فهمیدم‌که‌درمان نداره وکنترل میشه و دراز مدت داشتنش خطرناک واسه این اصلا راحتم‌نمیزاره 

چیکار‌کنم‌اخه یکدفعه اینجور شدم بعدزایمان لعنتی بعدم‌دست خودم نیست بخدا تموم فکروذکرم شده این مرض کو ...

منم بعد زایمان اینجور شدم. 

بهت بگم نود درصد آدما ورم معده دارن اروم میشی؟ فقط متوجه نمیشن. ممکنه شما قبل حاملگی هم داشتی، ولی متوجهش نمیشدی. 

اصلا ورم معده خفیف چیز خاصی نیست. نمیبینی اکثر مردم بعد غذا اروق میزنن؟ همون بخاطر ورم معده هست. شما حساسیتت رو کم کن، ورم معده ات درمان میشه.

غذا هم موقع عود رعایت کن. 

قرص آنتی اسید میخوری؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
میشه درخواست دوستیمو بپذیرین

بله حتما.

البته الان درخواستی ندارم 

قبلا درخواست دادم متوجه نشدین الان دیگه نمیشه درخواست بدم‌شما بدین

برای منم میگه این کاربر به شما قبلا درخواست داده و نمیزاره درخواست بدم 🤦🏻‍♀️