2777
2789
عنوان

خوراکی سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 33 پست
واقعا اخه منشی بهم گفت۶تا خرما بخور در صورت لزوم هم یه آبمیوه منم از خرما خوشم نمیاد گفتم شیرکاکائو ...

عزیزم همه چی همراهت باشه که معطل اینور اونور نشی جایی که میرفتم سر دخترم کلا اطرافش ساختمان پزشکان بود انومالی دخترم و من نمیدونستم باید شیرینی بخورم از کجا تا کجا منو شوهرم رفتیم تا یه مغازه پیدا کنیم😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای ان تی من نون خرمایی خوردم بچم بیدار نشد کیت کت و نانی خوردم بیدار نشد آب میوه چند میوع خو ...

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

جدی فیلماشونم گرفتم تا نشونش بدم بعد چند تا تلاش ما تونستیم سالم بودن و جنسیتتو متوجه بشیم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه کامل نتونست حدس بزنه

میشه بگی دقیق چی گفت؟

چون برای من گفت ۸۰.۹۰درصد پسره

میشه بگی دقیق چی گفت؟ چون برای من گفت ۸۰.۹۰درصد پسره

😂😂😂والا این خنگ بود گفت۷۲ جفت لترال راست پسره همینو گفت من هیچ نپرسیده بودم

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
میشه بگی دقیق چی گفت؟ چون برای من گفت ۸۰.۹۰درصد پسره

تو چند هفته رفتی ان تی عکس ان تیت انگار جنین کوچیکه

😂😂😂والا این خنگ بود گفت۷۲ جفت لترال راست پسره همینو گفت من هیچ نپرسیده بودم

عزیزدلمممم😍😍😍خدا برات حفظش کنهههه خب گفته پسره کههه 

تو چند هفته رفتی ان تی عکس ان تیت انگار جنین کوچیکه

۱۲هفته 

کاغذی که عکسارو چاپ میکرد خوب نبود دکترم به دستیاراش میگفت بچه ها این کاغذا چرا انقد سیاه همه چیو میزنن

عزیزدلمممم😍😍😍خدا برات حفظش کنهههه خب گفته پسره کههه 

خیلی با تردید گفت هنوز اولش گفت دختره

۱۲هفته  کاغذی که عکسارو چاپ میکرد خوب نبود دکترم به دستیاراش میگفت بچه ها این کاغذا چرا انقد س ...

من شنیدم جنس دختر تو۱۲هفته اینا دماغش یکم دراز میشه احتمالا واسه تو هم پسره

من شنیدم جنس دختر تو۱۲هفته اینا دماغش یکم دراز میشه احتمالا واسه تو هم پسره

نمیدونم والا چی بگم ولی بس استرس دارم از دست این نی نی سایتی ها دیگه دل نبستم به جنسیتش

نمیدونم والا چی بگم ولی بس استرس دارم از دست این نی نی سایتی ها دیگه دل نبستم به جنسیتش

چه استرسی؟

چه استرسی؟

همش میگن این جنسیت درست نیست تا انومالی تغییر میکنه 

شوهرم به مادرش گفته خجالت میکشم بعد تغییر کنه اونا بگن عروسمون دست انداخته بود دروغ گفت