2777
2789
عنوان

چون شوهرم نیست خوابم نمیبره

187 بازدید | 20 پست

شوهرم رفته برای مأموریت

شغلش ایجاب می‌کنه 

ی ماه نیستش 

امشب اولین شبه 

خوابم نمیبره 

حال بدی دارم 

درسته زندگیمون گل و بلبل نیست ولی خب حداقل ب هم عادت داریم 

چیکار کنم؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو سرگرم کن 

یادمه موقع ازدواج فقط ی حرف زدم بش گفتم هرجا بری برا کار منم میام باهات و کارت جوری نباشه بگی ماموریت دارم و ای حرفا

وقتی به کسی اهمیت بدی آسیب دیدن ازون شخص هم جزوی از زندگیت میشه :)
بگیر بخواب  یه ماه دیگه دوباره میاد می‌چسبید به هم الان لذت ببر

خوابم نمیبره خواهر

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خودتو سرگرم کن  یادمه موقع ازدواج فقط ی حرف زدم بش گفتم هرجا بری برا کار منم میام باهات و کارت ...

کارش طوریه ک نمیشه رفت باهاش 

شوهر منم شیفته شبه

شیفت شب باز قابل تحمل تره 

ی ماه ن میبینمش ن میتونم تلفنی هم حرف بزنم

یاد بدی هاش بیفت👻😂

الان فقط بودنش و جای خالیش یادم میاد🤦🏻‍♀️

پاشو فیلم بذار،اهنگ بذار یه کاری بکن کلاااا خوش باش

هیچی مزه نمیده 

غذا هم نمیتونم بخورم