2777
2789

من ۳۲سالمه و یه پسربچه فوق‌العاده شلوغکار دارم. میخوام واسه کنکور دکتری آماده بشم و تا سنم بالاتر نرفته درسمو به جایی برسونم. الان حدود سه چهار ساله که از درس و دانشگاه فاصله گرفتم.

نظر شما چیه واسه اینکه بزارمش مهد کودک؟ چون خودتون بچه‌ دو ساله دارید میپرسم و نظرتون برام مهمه

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم دقیق دوسالشه ولی نمیتونه کامل صحبت کنه حس میکنم فعلا براش زوده مهد نذاشتمش،منم برای  از ...

درست میگین.ان‌شاءالله موفق باشید.امتحان آزمون استخدامی کی هست و رشته‌تون چیه؟

پسر من تو محیط جدید خودم باید کنارش باشم. یعنی الان تو یه سنیه وابستگیش زیاده نمیتونم تصور کنم بذارمش مهد حس میکنم از لحاظ روحی آسیب میبینه، بعدم این که خوب نمیتونه صحبت کنه و ممکنه نتونه منظورشو برسونه و نیازاش برطرف نشه... شاید شرایط پسر شما متفاوت باشه

من دو نيم سه روز مهد ميره ساعتي بجه اولمم ار سه سالكي تمام وقت مهد بوده.. البته توانايي بچه مهمه

موفق باشی. خدا حفظ کنه بچه‌هاتون رو

منم ۲۰ماهگی سی روز تمام فرستادمش مهد کودک. الان یک ماهه نرفته. میخواستم بازم بفرستمش ولی نمیدونم کار درست چیه. همه جا میگن بالای سه سال بفرست مهد

درست میگین.ان‌شاءالله موفق باشید.امتحان آزمون استخدامی کی هست و رشته‌تون چیه؟

من پارسال دادم مرحله اول قبول شدم مرحله دوم رد شدم برای سال بعد دوباره باید بخونم ،  برای رشته دبیری آزمون میدم

💙
پسر من تو محیط جدید خودم باید کنارش باشم. یعنی الان تو یه سنیه وابستگیش زیاده نمیتونم تصور کنم بذارم ...

پسر من توی ۲۰ ماهگی، دقیقا یک ماه کامل روزی چهار ساعت مهد گذاشتم. میان‌وعده میدادن و یک بار هم پوشک عوض میکردن. اما الان میخواستم دوباره بفرستم ولی مردد هستم. ایشون هم فقط کلمه میگه

موفق باشی. خدا حفظ کنه بچه‌هاتون رو منم ۲۰ماهگی سی روز تمام فرستادمش مهد کودک. الان یک ماهه نرفته. ...

ممنونم عزيزم

من روانشناسم

بچه دوسال كامل نياز به مادر ٢٤ ساعته داره

براي ايجاد دلبستگي ايمن..

بعدش ميتونه وارد اجتماع ميشه و جدايي هاي مقطعي و اموزش رو شروع كنه

بين ٢ تا ٣ سال زمان ورود ب مهد هست

حالا يكي زودتر يكي ديرتر به اون شرايط ميرسه.

توانايي و نحوه برخوردش خيلي مهمه..من بچه اولم ديرتر پذيرفت 

ولي دومي زودتر..

و خب الام دوميم پاره وقت ميره چون من كارم پاره وقته

💕