2777
2789
عنوان

یعنی سومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4633 بازدید | 194 پست
از کجا فهمیدی روز تخمک گذاریه؟ علایم ات با دخترت فرق داشت؟

از اونجایی ک ترشح کشدار داشتم و ی خورد گرفتگی شکم....همون روز اقدام داشتم فقط و بی بی چکم ۱۰ روز بعد هاله انداخت

سر دخترا ب خصوص دختر دومم حالم خیلی بد بودو وزن کم کردم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
استارتر عزیز جواب آزمایشت اومد? منم از این آزمایش داده بودم ٣ سال و نیم پیش برا همین میپرسم 

عزیزم گفتی جواب اومد بهت بگم.....امروز جواب اومد و نی نی پسره💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی ک ترشح کشدار داشتم و ی خورد گرفتگی شکم....همون روز اقدام داشتم فقط و بی بی چکم ۱۰ روز بعد ...

بعد اینکه همون موقع که ترشح و گرفتگی داشتی اقدام کردی یا شب اش؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
بعد اینکه همون موقع که ترشح و گرفتگی داشتی اقدام کردی یا شب اش؟

عصرش گرفتگی داشتم...شب ساعت ۱۲ اقدام

خداروشکر به خواستت رسیدی 

خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

راستی ی سوال 

شما درد سینه قبل بارداری و بعدش داشتید؟

راستی ی سوال  شما درد سینه قبل بارداری و بعدش داشتید؟

توی دخترام ن...ولی این بارداریم الان احساس سنگینی و درد سینه دارم

توی دخترام ن...ولی این بارداریم الان احساس سنگینی و درد سینه دارم

یعنی تازه شروع شده یا از اول بارداری هم سنگین بود و درد داشتند؟

چون میگن اگه هفته های  اول بارداری سینه درد بگیره و حجیم بشه و سنگین بچه دختره. 

پس برای شما دقیقا برعکسه درسته؟ چون میگی سر دخترا درد نداشتی! منم انگار یادمه درد نداشتم ولی بازم کامل یادم نمیاد. 

پسر خیلی بده بدبخت .. با دخترات خوش باش.. خوش دنیا باهات نه داداش داری نه جاری . عجب خنگی هستی . دغد ...

چرا پسر بده.چرا نینی سایتیا همه مخالف پسر شدن جدیدا شاید هم ندارن وخیلی دلشون میخواد واینطوری میگن

یعنی تازه شروع شده یا از اول بارداری هم سنگین بود و درد داشتند؟ چون میگن اگه هفته های  اول بار ...

من سردخترا اصلااااا درد سینه رو تجربه نکردم تا روز زایمان و شیردهی....سر اینم قبل از موعد اصلا درد نداشتم بازم..ک فک میکردم اینم دختره...ولی حدودا از دوماهگی احساس سنگینی و حساس شدن دارم...یهو انگار رگ میکرد سینم...مث تولید جریان شیر

سه تا دختر عالیههههه الان نمیفهمی بعدا بزرگ بشن برا پدر و مادر و خودشون خیلی خوبه منو خواهرم با یه ...

نه والا ما سه تا دختریم داداش نداریم.همیشه حسرت برادر داشتیم الان که پدرومادرم توی سن رفتن کمبود برادر بیشتر به چشم میاد

من سردخترا اصلااااا درد سینه رو تجربه نکردم تا روز زایمان و شیردهی....سر اینم قبل از موعد اصلا درد ن ...

چ جالب 

علایم بنظرم چرته 

چون میگن چون درد سینه هورمون زنانه است اگه سینه بزرگ بشه دختره. پس الکیه. 

همه علایم ات با دخترا فرق داشت؟مثل خشکی دست و صورت؟ زیاد شدن مو و ...