2777
2789

چن وقته باهمین؟ 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خودت از ی رابطه چی میخوای، با خودت هم رک باش ، اگه فعلا قصد آشنایی برای ازدواج با کسی رو نداری و دوستم داری رابطه سالم باهاش داشته باش ( خودت تعیین می‌کنی رابطه سالم چیه، من بیشتر منظورم اینه به روانت آسیب نزنه) اگرم دوست داری احساست رو خرج کسی کنی که می‌دونی آینده داری باهاش کات کن، اینو بگم اگه دوستش داری هرچی بگذره ممکنه ازش کندن راحت نباشه ولی خب باز دمش گرم بازیت نداد الکی ، اگر می‌دونی احساسی هستی زود وابسته میشی آروم آروم باهاش سرد شو کات کن که اذیت نشی 

شش ماه

ببین نمیدونم دوس پسرت چطور ادمیه ولی منم با رلم ک دوس بودم تا شیش ماه پیشم میگفت ازدواج نداریم و اینا منم باهاش بودم چون ادم خوبیه گفتم اوکی میمونم فوقش خواستگار خوب بیاد ازدواج میکنم کیسامو رد نمیکنم ولی الان دیگه خوب شناخته منو با ازدواج موافقه ما سه ساله باهمیم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
ببین نمیدونم دوس پسرت چطور ادمیه ولی منم با رلم ک دوس بودم تا شیش ماه پیشم میگفت ازدواج نداریم و این ...

نکنه تا چند سال باهاش بمونم بعد بگه من ک گفتم ازدواجی نیستم خودت موندی

نکنه تا چند سال باهاش بمونم بعد بگه من ک گفتم ازدواجی نیستم خودت موندی

خب اره برا همین میگم بستگی داره اگه خودتم الان نمیخای ازدواج کنی بمون باهاش خواستگار خوبم اومد ازدواج کن من ک میگم خودمم اصن شرایط ازدواج نداشتم برا همین اون ک گفت کات نکردم 

خب اره برا همین میگم بستگی داره اگه خودتم الان نمیخای ازدواج کنی بمون باهاش خواستگار خوبم اومد ازدوا ...

الان هم پیش خودش فکر می‌کنه پای همه چیزا موند مردا ک دور برمیدارن نمی‌دونم چی کنم اصلا رو دلم و مغزم امشب جنگ جهانی ششمه