2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 8806 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

عزیزم تا جایی که میتونی از شوهرت پول بگیر و پس انداز کن مثلا الکی بگو دندونت عصب کشی میخواد فلان مشکل را دارم باید سونو و آزمایش خون برم نسخه فلان قدر شد و هی پول بگیر طلا بخر و پنهان کن یا حساب بانکی راه بنداز. یواشکی هم برو آرایشگاه یا جایی آموزش ببین و بعد که دستت پر شد و کار یاد گرفتی مهریه را بزار اجرا و بچه ها را بده دست خودش مطمئن باش بچه ها را دوباره میده به خودت و مهریه هم میده و یه زندگی مستقل ترتیب بده اگه اون زن بچه از شوهرت نداشت میشد تحمل کنی تا سر عقل بیاد اما حالا که بچه داره دیگه زندگیت با شوهرت تمام شده هست اگه اون خراب بره بچه هاشو تو باید برادری و مراقب شون باشی اگه هم نره تا آخر عمرت شوهرت شریکی هست و چنین شوهری فقط به درد زیر تریلی میخوره که له شه بمیره خوک کثیف 🐖 

نمیدونم به طلسم اعتقاددارید یانه،این خانوم دعانویسه اینقدردعاوجادوکرده تاالان تونسته شوهرمنوبکشونه ط ...

هر روز صوت سوره بقره تو خونه پخش کن حداقل تا ۴۰ روز

با صدای بلند اذان بگو یا صوت اذان پخش کن

اگه خونه ات حیاط داره یه جفت کبوتر سفید نگهداری کن حتما

اگه اپارتمانی هستی و بالکن جاداره یه جفت کبوتر رو تو قفس بزرگ بزار درحدیکه بتونن بال بزنن اینارو بخاطر بچه هاتونم شده بگیرین حتما گاهی اثر طلسم و چشم زخمی که برا زن و شوهر هست رو بچه ها اثر میکنه ولی وقتی کبوتر یا مرغ و خروس یا حیوون اهلی نگهداری بشه اثرش از بچه ها دفع میشه و برا حیوون میزنه 

قدیمیا اگه حیووناشون میمردن زیاد ناراحت نمیشدن و میگفتن قضا بلا بود

سلام امیدوارم خدای مهربون دلتون آروم کنه 

۲ساعت تمام پیام ها شما و پیشنهاد دوستان خوندم 

>>در کشوری که سران  فقط  به فکر پایین تنه هستندو‌ نظر میدن همینه.همین قدر بگم مرد هر غلطی میخواد بکنه راهش بازه و قانون پشتش هست!!!( برای هرزگی زن و مرد یه کلاه شرعی سرش گذاشتن!!)دنبالش نرو که فقط جیب وکیل پر میکنی. 

متوجه شدم ۲۷ سالته دو تا بچه سالم و مهربون و باهوش ۸ و ۶ ساله داری . خانواده متوسط دارید که بندگان خدا خرج زندگی خودشون دارن…..

پس از نظر بنده پیشنهاد خوب اینه؛

۱-یاد بگیری قوی باشی بخاطر خودت و بچه هات که الگو زندگی ۲ انسان هستی.

راهنما: راه قوی بودن کار یاد بگیر ،ازش به بهانه های مختلف پول بگیر و همه رو طلا شکسته یا سکه ربع، نیم یا تمام تاریخ پایین بخر 

برای ۵ سال جمع کن (طلا،زندگیت طلا میکنه)

بچه هات ساعتی ک میرن مدرسه برو جهاد دانشگاهی، هلال اهمر رشت ، دوره  آموزش خیاطی،  آموزش تزریقات، نسخه خوانی،برو یاد بگیر پول خیییلی خییلی کمی میگرند.یا مراکز خیریه شهر شرایط خودت بگی کمکت میکنن یه شغل خوب پیدا کنی به درامد برسی.

تو خونه کنار بچه هات هستی ‌و پول هم در میاری.

۲- فکر کن شوهرت مرد. براش سوگواری کن، گریه کن، اما  از زندگیت پاکش کن. اینطوری خیییلی مسایل برات خود به خود حذف میشه.

۳ - بهترررررین انتقام از روزگار اینه؛ شاد باشی جو خونه همیشه شاد نگه دار ، روز دختر ، روز پسر ، ولادت ها براشون کیک بپز، خونه با بادکنک تزیین کن  غذاهاشون تزیین کن خلااااااصه بگید، بخندین،برقصین ، بازی کنین

موزیک های شاد گوش شما نوازش کنه، همیشه  

۴- به خودت همممممیشه بگو «من مامان قوی و شادی هستم».ته ذهنت باشه خیییلی از بچه ها هستن که پدر ندارن ؛اما آینده خیلی خیلی موفق با کمک مادرشون ساختن.

۵- پول قدرت میاره برو دنبالش به دستش بیار

.اگه کارای هنری بلدی میتونی پیج بزنی( ایتا، باسلام) سفارش کار بگیری ، پول در بیاری. سایت شیپور و دیوار برای پیدا کردن کار مناسب و امن هست.

۶-کتاب بخون باعث میشه در زندگی تصمیم ها بهتری برای خودت و بچه هات بگیری ( راهش عضو شدن در کتابخونه مرکزی شهر)  

»»» و اینکه از خدا بخواه به دل خودت و ۲ تا فرشته هات آرامش بده. مادر ، بچه ها تورو رو نگاه میکنند و زندگی میکنن.بهترین و عااالی ترین نسخه خودت بساز که ساختن سختتته اما آخرش قشنگه.

سلام امیدوارم خدای مهربون دلتون آروم کنه ۲ساعت تمام پیام ها شما و پیشنهاد دوستان خوندم >>در کش ...

قربونت برم که اینقدرمهربونی وممنونم ازصحبتات،بله حق باشماست،زندگی دوروزه چشم به هم بزنی تموم شده.امیدوارم زندگیت همیشه سرشارازخیروبرکت باشه عزیزم.