2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق باشوهرمه یاخونوادم؟

373 بازدید | 20 پست

ماچندماه نامزد بودیم حالا یه هفته س عقدکردیم ۶ماه دیگه م عروسیمونه،حالا تواین یه هفته مادرشوهرم همش منودعوت کرده خونشون شوهرم منوبرده بیرون خونوادمم ازطرفی همش میگن حق نداری تاعروسی انقدر بیای وبری شوهرت مردم چی میگن فامیلا چی میگن...فرداشب بازم مادرشوهرم شام دعوتم کرده مادرم میگه بگو نمیام زشته،ازطرفیم شوهرم فشارمیاره مادرم دوست داره زحمت میکشه شام دعوت میکنه زشته دعوتشو رد کنی،شوهرم میگه تو زن عقدی منی نباید توروازم منع کنن،شوهرمم چندروز دیگ میره ماموریت تایک ماه نمیاد همش این چندروز میتونیم پیش هم باشیم ولی خانوادم درک نمیکنن،موندم تا۶ماه چطور بین خواسته خانوادمو شوهرم تحمل بیارم خیلی فشاررومه😭😔

♥️🧿💍

حرف مردم و بیخیال برای خودتون زندگی کنید..درضمن حق با همسرته

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم فرهنگ خانواده ها با هم فرق میکنه ،من اینجا دیدم عقد که میکنند کلا دربست خونه پسر هستند ،ولی تو شهر و فرهنگ ما عقد زیاد رفت و امد نداریم بد میدونند ،شما هم نباید همه ی دعوت ها رو قبول کنی گاهی یکیشو یه بهونه بیار تا گفتن تند نرو ،مجبوری تا این شش ماه تموم میشه حد وسط رو نگه داری 

معلومه حق با شوهرته مردم چی می‌خوان بگن؟! خونه دوست پسرت که نمیری شوهرته 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

کلا شب اصلا خونشون نمون اینجوری ارج و قربت بیشتره

بنظر منم کمتر بری بهتره با خودِ شوهرت برو بیرون و بنظرمم زودتر ازدواج کنید اگر دوری واستون سخته.ولی دخترایی که توی عقد بیشتر خودشونو گرفتن نتایج بهتری گرفتن طبق اون گفتم باز هر کسی شرایط خودشو داره و طبق اونا باید تصمیم بگیزه

قطعا حق با شوهرته،چه معنی داره مردم کی باشن ک حرفشون مهم باشه؟خلاف شرع ک نکردی،جات باشم ب حرفشون نمی ...

خونوادم سخت گیرن ازطرفیم شوهرم هرروز میگه بریم بیرون یامادرش دعوتم میکنه واقعا خیلی تحت فشارم

♥️🧿💍
ببین عزیزم فرهنگ خانواده ها با هم فرق میکنه ،من اینجا دیدم عقد که میکنند کلا دربست خونه پسر هستند ،و ...

میخوام رد کنم شوهرم میفهمه ناراحت میشه میگه تو زن عقدی منی ازطرفیم میره ماموریت تایک ماه دیگ خونوادمم سخت گیر واقعا اذیتم

♥️🧿💍
میخوام رد کنم شوهرم میفهمه ناراحت میشه میگه تو زن عقدی منی ازطرفیم میره ماموریت تایک ماه دیگ خونوادم ...

عزیزم چرا همش شما فکر باشی ناراحت بشه شوهرت ،اونم باید شرایط تو رو در نظر بگیره ،در اینکه خانوادت سخت میگیرن شکی نیست ولی شما فعلا خونه پدرتونی و مجبوری اونجور که اونا میخاند باشی

کلا شب اصلا خونشون نمون اینجوری ارج و قربت بیشتره بنظر منم کمتر بری بهتره با خودِ شوهرت برو بیرون و ...

نه شب روکه اصلانمیمونم ،بیرونم خیلی سخت میگیرن ک برم

♥️🧿💍
نه شب روکه اصلانمیمونم ،بیرونم خیلی سخت میگیرن ک برم

بیرون رفتن دیگه حق با شماست همسرتونم که دور میشن چند روز دیگه ولی کلا تویِ رابطه زن همیشه باید بیشتر مراقب باشه و خودشو بیشتر بگیره ولی خانوادتونم نباید هی بهتون استرس بدن و همسرتونم همچنین و شما این وسط گیر کنید و اذیت بشید