سلام بچه ها خیلی عصبانیم 😡😡من حدودا یک ساله ازدواج کردم تو این یک سال تقریبا بیشتر وقتا مادرشوهرم برام غذا میپخت. الان قراره بره مشهد یک هفته و امشب رفت ، و من میخواستم این یک هفته برای پدرشوهرم غذا درست کنم .به شوهرم هم گفتم که به خواهرش پیام بده بگه تو نمیخواد درست کنی زنگ زده به شوهرم که ن شما برا خودتون بپذید من میرم برای بابا درست میکنم شوهر ساده منم گفت باشه .درصورتیکه من اصلا حس خوبی به این قصه ندارم اولا خیلی بی ادبی هست من به عنوان عروس چیزی درست نکنم براشون. دوما حسم میگه خواهرشوهرم میخواد خود شیرینی کنه و ی جورایی اونجا هم برا پدرشوهرم درست کنه هم خودش و بچه هاش .من چیکااار کنم دارم دیوونه میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وااا عزیزم پدرشه خودشیرینی چیه. شما عروس این خانواده شدید ولی قرار نیست دیگه تو روابط پدر دختریشون دخالت کنید که
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
یه نفس عمیق بکش یه لیوان آب سرد بخور که آروم بشی به کار اونم کار نداشته باش چند بار غذا بپز ببر بگو میدونم شما گفتی درست می کنی ولی منم خواستم کمکی کرده باشم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من پدرشوهرم طبقه پایین ما زندگی میکنه آخه وقتی من برا خودم درست میکنم مگه مردگی دارم برای اون درست نکنم که این از اونجا پاشه بیاد اینجا براش درست کنه .