2777
2789
عنوان

قدرت نه گفتن:)

157 بازدید | 25 پست

اقا خلاصه بگم...:/

یکی از بچه ها برا یه کاری رمزو جیمیلمو میخاد

منم دوس ندارم بهش بدم 

ولی تو رودروایسی موندم 

نمیدونم چیکار کنم 

نمیتونم بهش نه بگم :)

میتونید کمکم کنین:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو رمز شو یادم رفته

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

بگو رمزشو یادم رفته من خودم ۷  ۸ تا اکانت دارم چون رمزو یادم میره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

می‌دونه رمزم دارم.. نمیخوام دروغ بگم. میخام یاد بگیرم بتونم بگم نهه:)

بگو شرمنده فایل های شخصیم توشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یک جیمیل جدید درست کن بهش بده.  من برای دوستام جیمیل درست کردم.  به اسم خودشون.  او ...

نه اخه نمیشه . جیمیل وصله به اکانت گیمم 

برا همون میخاد 

وگرنه میشد یه اکانت دیگه بسازم 

می‌دونه رمزم دارم.. نمیخوام دروغ بگم. میخام یاد بگیرم بتونم بگم نهه:)

موندم چرا خودش جیمیل نمیسازه کار پنج دقیقه‌ست

نمیدونم چی بگم فقط همین به ذهنم رسید

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
موندم چرا خودش جیمیل نمیسازه کار پنج دقیقه‌ست نمیدونم چی بگم فقط همین به ذهنم رسید

جیمیلو برا اکانت گیمم میخواد 

تا جیمیل منو نداشته باشه نمیتونه بره تو اکانتم 

برا همینه 

وگرنه خودش جیمیل داره