2777
2789
عنوان

بی احساسی ب مردا و ازدواج

371 بازدید | 21 پست

نمیدونم چمه تمام تلاشمو کردم ک کسیو دوسداشته باشم ولی نمیتونم خیلی نسبت ب مردا سردم و همش فک میکنم اعصابمو بهم میریزن میل ج ن س ی هم اصلا ندارم کاملا سردم😒 براهیچ مردی غشو ضعف نمیرم😔کاش منم مث بقیه فامیلمون بودم چقد خوشحالن ازدواج کردن پوزشم میدن بعد باورشون نمیشه من خواستگار دارمو فرارمیکنم فک میکنن بخاطر سنم کسی نمیخوادم ولی برعکسه چکارکنم عاشق بشم؟سوره ای دعایی هست بخونم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم عادیه؟ قبلا اره ولی الان حسی ندارم به ازدواج و مردا فقط بخاطر تنهایی ازدواج میکنم بعدا ...

منم قبلا خیلی دوسداشتم چند ساله اینجوری شدم ممکنه مشکل هورمونی داشته باشم؟ولی کلا از ازدواج فرارمیکردم از سن کم میترسیدم ولی بی احساس نبودم عاشقم شدم قبلا بدون اینک با طرفم حرفم بزنم یا خبرداشت باشه😂 دراین نابود بودم الان ۶ ساله خشکو بی احساس شدم

اگه خواستگار خوب داری ازدواج کن. بعدا بهش علاقه پیدا میکنی. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏