2777
2789
عنوان

بی احساسی ب مردا و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 21 پست
از هیچ کس خوشت نمیاد؟من ۲۹ سالمه تقریبا شبیه تو ام اما من مثلا از تعداد کمی خوشم میاد مثلا هر دوسه س ...

چندروز اول خوشم میاد بعد میگم چ غلطی کردم خسته میشم دوسدارم فرارکنم

چندروز اول خوشم میاد بعد میگم چ غلطی کردم خسته میشم دوسدارم فرارکنم

شاید ترس از ازدواج داری از یه مشاور کمک بگیر بعدم به حرف مردم اهمیت نده اگه خودت از این وضعیت ناراحتی برو مشاور  وگرنه اگه از مجردیت لذت میبری بقیه رو ول کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ترس از ازدواج داری از یه مشاور کمک بگیر بعدم به حرف مردم اهمیت نده اگه خودت از این وضعیت ناراحت ...

مرسی عزیزمم تو خونه اذیتمم میکنن هرچ پول دارم ازم میگیرن خانوادمم میگن پول بده ب فلانی  ب بهمانی نیاز داره عملا برا بقیه دارم زندگی میکنم

مرسی عزیزمم تو خونه اذیتمم میکنن هرچ پول دارم ازم میگیرن خانوادمم میگن پول بده ب فلانی  ب بهمان ...

من الان دلم میخاد ازدواج کنم اما نمیشه اصلا گسی به دلم نمیشنه دوس دارم مث بقیه ینفر دوسش داشته باشک اما خب نشده تاالان

من الان دلم میخاد ازدواج کنم اما نمیشه اصلا گسی به دلم نمیشنه دوس دارم مث بقیه ینفر دوسش داشته باشک ...

منم هرچ سمتم میاد دیدم یا قیافه ندارن و خسیسن یا خنگن یا ازجیب یاباشون میخوان خرج کنن پسر بزرگین بدم میاد پسری همسن من باشه دستش جلو باباش دراز باشه